Nieuws
Tekening rijroutes parkeren fase 1/ i.v.m. werkzaamheden Mansveltkade
Het met rood gemarkeerde gedeelte betreft het werkgebied dat vanaf heden niet meer als parkeerplaats en toegangsweg gebruikt kan worden.
Als alternatieve parkeerplaats zijn nu de met geel en "P” gemarkeerde locaties als tijdelijke parkeerplaatsen toegestaan.
 
De gele borden die u op deze bereikbaarheidskaart ziet worden ook daadwerkelijk op de aangegeven locatie buiten geplaatst.
Geplaatst op : 18-8-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: 216011Tekening rijroutes parkeren fase 1.pdf


 
Informatiebrief inzake parkeerterrein Dr. Mansveltkade
Beste Kieviters,
 
Het parkeerterrein aan de Dr. Mansveltkade gaat na jarenlange lobby en gesteggel vernieuwd worden. Wellicht dat u reeds iets heeft vernomen via de Wassenaarse krant.
 
De huidige in- en uitgang wordt de ingang, waarbij een nieuwe uitgang gemaakt gaat worden, voor de sporthal Schulpwei langs en uitkomend op de Rozensteinstraat.
Op het parkeerterrein zal een rijrichting verdwijnen en langs het terrein van de Kieviten en Blauw-Zwart komt een aparte fietsstrook, om de veiligheid van (jeugdige) fietsers sterk te verbeteren.
 
Geplaatst op : 17-8-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: 216011Tekening rijroutes parkeren fase 1(1).pdf


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
De Kieviten en het Dagelijks Bestuur van de vereniging
Geplaatst op : 18-1-2016  |   |  Bijlage: De Kieviten DB.pdf


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: Egbertbos@kpnmail.nl, of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer