Nieuws
ToddiesportToddie Sport


Schrijf je nu in € 97.50 voor 10 lessen.
 
De lessen worden gegeven op zaterdag vanaf 18 februari.
Schrijf je in via de website van toddiesport of stuur een mail naar info@toddiesport.com

filmpje
https://www.youtube.com/watch?v=wij8oKAKjfE


Toddie Sports is het eerste professionele sportprogramma gericht op kinderen vanaf drie jaar. Het programma richt zich op het ontwikkelen van basismotorieken voor elke gewenste sport. Daarnaast biedt het programma leervaardigheden voor het begin van de basisschool.
Geplaatst op : 14-11-2016  |  Lees meer


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: Egbertbos@kpnmail.nl, of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Eerder nieuws
Op dit moment is er geen eerder nieuws