Nieuws
Bereikbaarheid Kieviten op 3 en 4 oktober a.s.
Beste leden,
 
Maandag 3 oktober en dinsdag 4 oktober zal het tweede gedeelte van het parkeerterrein aan de Dr. Mansveltkade worden geasfalteerd.
 
Dit houdt in dat de Kieviten van maandag 7.00 uur tot 16.00 uur en dinsdag van 7.00 uur tot 12.00 uur tijdelijk via een andere ingang bereikbaar zal zijn. Het complex van de Kieviten zal bereikbaar zijn via de toegangspoort van Blauw Zwart. De auto kunt u dan parkeren op het kermisterrein aan de Dr. Mansveltkade. U kunt de fiets lopend aan de hand meenemen vanaf kermisterrein.
 
Voor de golfers houdt dit in dat op maandag van 7.00 uur tot 16.00 uur en dinsdag van 7.00 uur tot 12.00 uur hole 5 tot en met hole 9 gesloten zijn.
 
Geplaatst op : 30-9-2016  |  Lees meer


 
Algemene ledenvergadering van De Kieviten

De decembervergadering van de omnivereniging De Kieviten zal plaats vinden op dinsdag 13 december a.s., aanvang 20. 00 uur.

Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer


 
De Kieviten en het Dagelijks Bestuur van de vereniging
Geplaatst op : 18-1-2016  |   |  Bijlage: De Kieviten DB.pdf


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer