Nieuws - Hockey
Derde scheidsrechtersexamen De Kieviten
Op dinsdag 4 april a.s., 19. 30 uur, zal het derde scheidsrechtersexamen hockey van de Kieviten worden gehouden. Oefenavonden: dinsdag 21 maart en donderdag 30 maart, ook 19. 30 uur. Plaats: Gorterzaal. Voor junioren vanaf 15 jaar verplicht. Senioren en ouders zijn welkom.
 
Bert Bos – scheidsrechtersdocent De Kieviten.
Geplaatst op : 6-3-2017  |  Lees meer


 
Word scheidsrechter. Fluit mee!
"Fluitmee" is de nieuwe wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters. Vanaf eind augustus tot en met begin oktober voorzien wij verenigingen, hockeyers en andere hockeybetrokkenen van allerlei informatie over het fluiten bij verenigingen en voor de bond. Dat gaat van spelbegeleider Jongste Jeugd tot en met de International. 
Geplaatst op : 21-9-2016  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: m.ramondt@ziggo.nl  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)


 
Eerder nieuws
Op dit moment is er geen eerder nieuws