Nieuws - Hockey
UITNODIGING bijzondere hockeybijeenkomst op 11 mei v.a. 20.00
Bijzondere hockeybijeenkomst 11 mei a.s. om 20.00
Op 11 mei wil het hockeybestuur de plannen met je delen over " Beter hockey is leuker” met nog meer plezier! We presenteren dit met enthousiasme, maar we willen natuurlijk ook jouw mening en ideeën horen over haar plannen voor de aankomende jaren. We willen er samen voor gaan!
Jouw mening is veel waard, kom dus 11 mei a.s. naar het clubhuis.


 
Trainingsinfo
Informatie mbt de trainingen ivm de feestdagen en vakantie
Pasen: Goede Vrijdag 14 april en Paasmaandag 17 april geen training
Meivakantie: van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei geen training
Hemelvaart: donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei geen training
Pinksteren: maandag 5 juni geen training
Geplaatst op : 11-4-2017  |  Lees meer


 
Met je vrienden in een vriendenteam? .... Bij Kieviten is dat mogelijk!
Beste Jong-Senioren en A-Junioren,


Ben jij (bijna) 18 jaar oud en weet je niet zo goed wat je moet verwachten van de komende hockeyjaren? Lees dan snel verder! Ook in de jong senioren is hockeyen bij De Kieviten leuk én gezellig!


Nieuw in ons district is de "jong seniorencompetitie”. Spelers van teams die in deze poules spelen zijn tussen de 17 en 24 jaar. Zo speel je dus tegen leeftijdsgenoten!
 
De Kieviten verwacht voor komend seizoen een jong-senioren Damesteam en een jong-senioren Herenteam in te schrijven…….
 
Geplaatst op : 11-4-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Jong Senioren.pdf


 
Meisjes C3 Kieviten succesvol
Meisjes C3 Kieviten succesvol
Sinds we 2 weken geleden een positief wedstrijdverslag gepubliceerd hebben over Kieviten meisjes C3, stroomden de aanvragen binnen voor het spelen van een wedstrijd tegen dit team vanuit binnen- en buitenland. Want wie wil er nu niet spelen tegen een team waar alleen maar leuke dames inzitten, lekker hockeyt, positief én succesvol is.
 
Want zoals Ali B het zo mooi in The Voice of Holland verwoordde: succesvol ben je als je plezier maakt.
Geplaatst op : 24-4-2017  |  Lees meer


 
Van MC3 Kieviten krijg je een smiley
Van MC3 Kieviten krijg je een ‘smileys’ Als je het over een leuk & gezellig team bij Kieviten hebt, dan heb je het meteen over meisjes C3.  Lees het gehele artikel in de bijlage!
Geplaatst op : 13-4-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170412 - DWK - Van MC3 Kieviten krijg je een smiley(1).png


 
Word scheidsrechter. Fluit mee!
"Fluitmee" is de nieuwe wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters. Vanaf eind augustus tot en met begin oktober voorzien wij verenigingen, hockeyers en andere hockeybetrokkenen van allerlei informatie over het fluiten bij verenigingen en voor de bond. Dat gaat van spelbegeleider Jongste Jeugd tot en met de International. 
Geplaatst op : 21-9-2016  |  Lees meer


 
Scheidsrechtersexamen III: de geslaagden
Afgelopen dinsdag was het derde scheidsrechtersexamen van De Kieviten onder leiding van Wilbert den Dubbelden en Bert Bos.
31 deelnemers (allen juniores, behalve één, een ouder): 21 geslaagd. Enkele junioren kwamen zonder bericht niet opdagen, wat zeer ongepast en onsportief is.
 
Geslaagd:
Junioren: Jasper van Alphen, Sara d’Haene, Fieke de Kanter, Zeger van Lawick, Nick van Leeuwen, Olaf Oostenburg, Tim Peters, Kiki Raaphorst, Justin van Renesse van Duivenbode, Christianne Schröder, Seb Simons (11 jaar), Sophie Smit, Fleur Steens, Fiene Stolp, Manuela Swart, Elise van Utenhove, Daan de Weerd, Lucas Doorgeest, Rosa-lynn Edelaar, Madelief van den Ende
 
Ouder: Maikel Parlevliet.
 
Geplaatst op : 5-4-2017  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)