Nieuws - Hockey
Geselecteerden JA, JB, MA, MB
In de bijlage staat een overzicht van de spelers uit de A en B categorie die zijn uitgenodigd voor de selectietrainingen en -wedstrijden.
Geplaatst op : 28-5-2017  |   |  Bijlage: geselecteerden 2017-2018.xlsx


 
Planning selectietrainingen
Zie bijlage
Geplaatst op : 26-5-2017  |   |  Bijlage: Schema sel.trainingen 2017-2018 site.xlsx


 
De eerste Kieviten shoot-out jeugdcompetitie
Zie bijlage voor het krantenartikel in De Wassenaarse Krant of lees het artikel hieronder. Selecteer zonodig 'lees meer'.
De shoot-out jeugdcompetitie werd zondag 21 mei georganiseerd door Dames 1 van de Kieviten ter ere van de opening van het gesponsorde oefenveldje. Het was een daverend succes! Door de vele aanmeldingen heeft de organisatie op voorhand de shoot-out jeugdcompetitie moeten uitbreiden naar veld 1.
 
Geplaatst op : 22-5-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170524 - DWK - De eerste Kieviten shoot-out jeugdcompetitie.png


 
Feestelijke opening van het gesponsorde oefenveldje op De Kieviten
Zie bijlagen voor het krantenartikel in De Wassenaars Krant of lees het artikel hieronder. Selecteer zonodig 'lees meer'. 
Afgelopen zondag 21 mei was het een super feestelijke en vooral een zonnige Kievitenmiddag met muziek, alle thuisspelende, senioren Kievitenteams, opening van het oefenveldje en de shoot-out jeugdcompetitie onder begeleiding van Dames 1.
 


 
Informatie selectietrainingen en teamindelingen 2017-2018
Zie bijlage.

Belangrijke data
Vanwege een verlengde competitie van de D-jeugd zijn de selectieperiodes van de A- en B
categorie eerder gepland dan die van de C- en D-categorie.

AB categorie:  bekendmaking van spelers die zijn uitgenodigd voor de selectie zo 28 mei na 18.00 uur op de site selectieperiode: ma 29 mei – zo 11 juni
CD categorie:  bekendmaking van spelers die zijn uitgenodigd voor de selectie zo 4 juni na 18.00 uur op de site selectieperiode: ma 5 juni – zo 18 juni

bekendmaking teamindelingen: vr 23 juni na 18.00 uur op de site
Geplaatst op : 12-5-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Nieuwsbrief - teamsamenstelling en selectiebeleid 2017-2018.pdf


 
Met je vrienden in een vriendenteam? .... Bij Kieviten is dat mogelijk!
Beste Jong-Senioren en A-Junioren,


Ben jij (bijna) 18 jaar oud en weet je niet zo goed wat je moet verwachten van de komende hockeyjaren? Lees dan snel verder! Ook in de jong senioren is hockeyen bij De Kieviten leuk én gezellig!


Nieuw in ons district is de "jong seniorencompetitie”. Spelers van teams die in deze poules spelen zijn tussen de 17 en 24 jaar. Zo speel je dus tegen leeftijdsgenoten!
 
De Kieviten verwacht voor komend seizoen een jong-senioren Damesteam en een jong-senioren Herenteam in te schrijven…….
 
Geplaatst op : 11-4-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Jong Senioren.pdf


 
Word scheidsrechter. Fluit mee!
"Fluitmee" is de nieuwe wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters. Vanaf eind augustus tot en met begin oktober voorzien wij verenigingen, hockeyers en andere hockeybetrokkenen van allerlei informatie over het fluiten bij verenigingen en voor de bond. Dat gaat van spelbegeleider Jongste Jeugd tot en met de International. 
Geplaatst op : 21-9-2016  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)