Nieuws - Golf
Open golfdag een succes!
Op de open golfdag van 13 mei al direct 12 aanmeldingen voor tijdelijk lidmaatschap en 12 aanmeldingen voor lespakketten.
Geplaatst op : 13-5-2017  | 


 
Wassenaarse krant
Zie bijgevoegd artikel in de Wassenaarse krant van woensdag 10 mei
Geplaatst op : 11-5-2017  |   |  Bijlage: Week 19 artikel.pdf


 
Kieviten golf sluit competitie af met twee kampioensteams
Kieviten Golf heeft een aantal teams, die zowel in de NGF- als in de regiocompetitie uitkomen. Afgelopen vrijdag zat het er voor de NGF-teams alweer op. Zowel team 1 als 3 werden – na een spannende laatste wedstrijd - kampioen. Iets waar we heel trots op zijn natuurlijk.
Kieviten 1, hoofdklasse C-clubs mixed dubbel negen-competitie: Jaap Lolkema; Corrie Lolkema; Frank Schut; Jasper van Renesse; Elroy Visser en Dick Westgeest. Helaas niet op de foto: Patrick van Renesse en Hans Westgeest
Geplaatst op : 1-5-2017  |  Lees meer


 
Werkzaamheden in de baan 2015 - 2016
Het hele jaar werkt een groep vrijwilligers op woensdagochtend om de baan optimaal in conditie te houden. Leo Altorf heeft een filmpje gemaakt waarin u kunt zien wat er zoal is gebeurd het afgelopen jaar.  Klik hier om het filmpje te bekijken.
Geplaatst op : 15-11-2016  |  Lees meer


 
Scootmobiel
Sinds kort heeft de golfafdeling een scootmobiel beschikbaar. Kieviten-golfers die fysiek niet in staat zijn 9 holes te lopen, kunnen deze gebruiken. De kosten voor een rondje van 9 holes of 18 holes zijn 5 euro per keer. Regelen en contant betalen bij Ammar Nafawa. Dit betekent dat de scootmobiel vooralsnog alleen op weekdagen tijdens kantooruren beschikbaar is.
Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer


 
GOLFKAARTEN/GOLFLABELS
Als U een ronde gaat spelen, op de driving-range een balletje gaat slaan of een les neemt bij de pro, dient u te allen tijde een zichtbaar bewijs van betaling aan uw golftas te hebben. Voor leden van de Kieviten golf is dat het Kieviten-label, voor niet-leden van Kieviten golf is dat de juiste kaart (zie onderstaande tabel) te verkrijgen bij de bar. Toezicht hierop wordt gehouden door de marshalls. Er zijn een aantal verschillende kaarten, ieder met een eigen tarief, als aangegeven in bijgevoegde tabel.

Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: INSTRUCTIES GOLFKAARTEN HOLE 1.pdf


 
Hospitality Chain golfclubs
Leden van Kieviten Golf mogen tegen introductietarief spelen op de volgende golfbanen:

Golfclub Duinzicht te Den Haag, Golfclub Concordia te Delft, Golfclub Groen-Geel te Wassenaar, Oegstgeester Golfclub te Oegstgeest.
Legimiteren met uw NGF-kaart van Kieviten.
Geplaatst op : 16-2-2016  |  Lees meer


 
 
 

Baanstatus
Datum : 28-5-2017

ja

Hole 1 t/m 4  

ja

Hole 5 t/m 9 

ja

Driving range ( zie hier)

ja

Chip/Putt green

ja

Trolley

ja

Qualifying

nee          

Wintergreens

nee

Opteeën op de Fairway verplicht

nee

Plaatsen op de Fairway toegestaanKlik op het plaatje voor een rondleiding op de baan.