Nieuws - Golf
Wisseling golfpro per 1 april
Eric Kruijning stopt binnenkort met het geven van golfles op Kieviten. Hij stapt over naar golfclub Ockenburg waar hij op meer dagen les kan geven.

Er is inmiddels voorzien in de opvolging van Eric.

Max Langelaan komt terug naar Kieviten. Hij is erg gemotiveerd en zit vol plannen. Er komen weer leuke pakketten voor groepslessen waarvoor individueel ingeschreven kan worden. Het zal natuurlijk ook mogelijk zijn om privéles te krijgen. Afspraken voor de diverse lesopties zullen per telefoon en per email met Max gemaakt kunnen worden. Binnenkort komt er meer informatie op de Kievitensite.

De wisseling van pro vindt plaats per 1 april.

 
Geplaatst op : 15-3-2017  |  Lees meer


 
NGF pasjes 2017
Deze zijn af te halen op het Ledenadministratiekantoor van De Kieviten op werkdagen van 09.00 en 17.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Buiten de werktijden kunnen de kaarten bij de bar worden opgehaald.
Geplaatst op : 19-1-2017  |  Lees meer


 
Werkzaamheden in de baan 2015 - 2016
Het hele jaar werkt een groep vrijwilligers op woensdagochtend om de baan optimaal in conditie te houden. Leo Altorf heeft een filmpje gemaakt waarin u kunt zien wat er zoal is gebeurd het afgelopen jaar.  Klik hier om het filmpje te bekijken.
Geplaatst op : 15-11-2016  |  Lees meer


 
Scootmobiel
Sinds kort heeft de golfafdeling een scootmobiel beschikbaar. Kieviten-golfers die fysiek niet in staat zijn 9 holes te lopen, kunnen deze gebruiken. De kosten voor een rondje van 9 holes of 18 holes zijn 5 euro per keer. Regelen en contant betalen bij Ammar Nafawa. Dit betekent dat de scootmobiel vooralsnog alleen op weekdagen tijdens kantooruren beschikbaar is.
Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer


 
GOLFKAARTEN/GOLFLABELS
Als U een ronde gaat spelen, op de driving-range een balletje gaat slaan of een les neemt bij de pro, dient u te allen tijde een zichtbaar bewijs van betaling aan uw golftas te hebben. Voor leden van de Kieviten golf is dat het Kieviten-label, voor niet-leden van Kieviten golf is dat de juiste kaart (zie onderstaande tabel) te verkrijgen bij de bar. Toezicht hierop wordt gehouden door de marshalls. Er zijn een aantal verschillende kaarten, ieder met een eigen tarief, als aangegeven in bijgevoegde tabel.

Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: INSTRUCTIES GOLFKAARTEN HOLE 1.pdf


 
Hospitality Chain golfclubs
Leden van Kieviten Golf mogen tegen introductietarief spelen op de volgende golfbanen:

Golfclub Duinzicht te Den Haag, Golfclub Concordia te Delft, Golfclub Groen-Geel te Wassenaar, Oegstgeester Golfclub te Oegstgeest.
Legimiteren met uw NGF-kaart van Kieviten.
Geplaatst op : 16-2-2016  |  Lees meer


 
 
 

Baanstatus
Datum : 23-3-2017

ja

Hole 1 t/m 4  

ja

Hole 5 t/m 9 

ja

Driving range ( zie hier)

ja

Chip/Putt green

ja

Trolley

nee

Qualifying

nee          

Wintergreens

ja

Opteeƫn op de Fairway toegestaan

ja

Plaatsen op de Fairway toegestaanKlik op het plaatje voor een rondleiding op de baan.