Terug Golf 21 Mei

Reserveren starttijden maandag 25 t/m zondag 31 mei

Nieuws afbeelding

Beste golfleden,

Deze week zijn veel golfleden actief op de golfbaan. We treffen het natuurlijk ook met het weer.
Ik merk dat het van te voren reserveren van een starttijd bij de meesten van jullie begint te wennen. De marshals (te vinden bij de afslag van hole 1 en herkenbaar aan hun gekleurde hesjes) leiden alles ter plekke in goede banen.

Een paar tips

· Denk er aan om meteen alle golfers (maximaal 3) in een flight bij het boeken van een startijd te vermelden. Achteraf kunnen jullie geen extra golfers toevoegen aan de flight/starttijd. Ook willen we natuurlijk graag dubbele boekingen voorkomen. Advies dus om van te voren afspraak te maken met wie je gaat golfen en wie de starttijd boekt.

· Als de flight van je boeking nog ruimte biedt (het maximum van 3 golfers is niet bereikt) en je wilt graag toch nog iemand toevoegen, stuur dan een mailtje naar [email protected]
Ik kan je reservering handmatig aanpassen. Ik moet natuurlijk niet te veel verzoeken krijgen, want dan wordt het te bewerkelijk.

· Het zelfde geldt als je jouw starttijd alsnog wilt annuleren.

· We moeten nog steeds anderhalve meter afstand houden en groepsvorming vermijden. Zoals al eerder aangegeven dus niet eerder dan 10 minuten voor je gereserveerde starttijd op het Kieviten-terrein komen.

· Wie geen gereserveerde starttijd heeft, moet niet naar Kieviten komen. Golfers zonder reservering mogen niet starten en worden ter plekke niet toegevoegd aan de startlijst.


Tot nu toe blijven er op de meeste dagen wel een aantal starttijden onbezet. Dat biedt een goede uitgangspositie om het met ingang van komende maandagmogelijk te maken om eventueel 18 holes te golfen. Dat betekent dat jullie op een dag 2 starttijden mogen gaan reserveren, er moet wel minimaal anderhalf uur tussen de starttijden zitten.

Vanaf nu kunnen jullie starttijden reserveren voor maandag 25 mei t/m zondag 31 mei. De links naar de online formulieren staan hieronder.

 

Ma 25 mei https://forms.gle/o8CJhBGno1K92Uhx9

Di 26 mei https://forms.gle/72GpA45uQW8Mx4VZ8

Wo 27 mei https://forms.gle/PyoqN2QdvVs3zvwk9

Do 28 mei https://forms.gle/YvHZNJ2cF1W9jzXQ8

Vrij 29 mei https://forms.gle/GKuHZksMqZroSkLT6

Za 30 mei https://forms.gle/nAbXp2wxgC2mWtBa7

Zo 31 mei https://forms.gle/5atXte1LLz7B2DH19

 Hartelijke groet,

Marijke Meerburg

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring