Terug Golf 24 September

Zeer geslaagde Kieviten Golfweek

Nieuws afbeeldingFantastisch weer, een baan in topconditie, alle wedstrijden vrijwel volgeboekt en allemaal gezellige deelnemers. Wat kunnen spelers en organisatie van de Golfweek (van 13 tot en met 20 september) zich nog meer wensen? Het zijn ingrediënten om het nieuwe verenigingsjaar in ieder geval goed mee te beginnen. Uiteraard werd voorafgaand aan elke wedstrijd herinnerd aan het in acht nemen van de corona-maatregelen.

Dankzij bijdragen van de plaatselijke middenstand (te weten: Eleni Grieks Restaurant, Restaurant Zonnehof, Chris Theil Lederwaren, Poelier Brama, Slager Groeneveld, Bagel Alley, Alexanderhoeve kaas, Sushibar KoiKawa, Restaurant Broeders, FoodSoldiers, Wassenaarse Viswinkel, Lunchroom en delicatessen SooFrench, Schoonheidssalon Natuurlijke Bron) waren er heel veel prijzen te winnen. Dat betekende niet alleen dat de winnaars uiteraard een prijs in ontvangst mochten nemen, maar ook de wat minder succesvolle spelers kans maakten op een verrassing.

Het voert hier te ver om alle winnaars van de in totaal 10 wedstrijden te noemen. Vermeldenswaard is wel de zgn. Eagle op hole 5: na de prachtige afslag van Frank Schut was het voor Jasper van Renesse heel eenvoudig de hole in twee slagen af te maken.

Al met al was het een geslaagde week, die voor de nieuwe pachters van de horeca-gelegenheid - onder leiding van Teddy Bierhuys - een ware vuurdoop was. Niet alleen de Golfweek , maar ook de tennis-clubkampioenschappen en hockeyteams die een thuiswedstrijd speelden, zorgden voor heel veel reuring. Maar ze hebben met verve laten zien deze uitdaging aan te kunnen.

Joany Hübscher, Mirjam Onderwater, Margriet Pauw en Peggy Verweij hebben zich laten verleiden de organisatie ook volgend jaar weer op zich te nemen. Dus ziens op …. tot Kieviten Golfweek 2021.

(Foto’s op collage: Leo Altorf, Coos Hübscher)


Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring