Hockey Sponsoring

Sponsoring bij Kieviten – Afdeling Hockey

Waarom sponsoren bij de Kieviten?

Sponsoren van onze club zijn de motor van mogelijkheden. Met behulp van sponsoren kunnen wij de uitvoering van het hockeybeleid verder versterken wat zowel het clubgevoel als de kwaliteit van hockey ten goede komt.

Wat biedt het u als sponsor?

Sponsoring van Hockeyafdeling de Kieviten is een sympathieke manier om uw merkstrategie van uw organisatie te ondersteunen. De doelstelling van de sponsoractiviteiten van Kieviten is dan ook onze sponsoren een podium te bieden voor een interessante doelgroep.

De gezelligheid, vriendschappelijkheid, het opbouwen van een sociaal netwerk van vrienden en zakelijke contacten wordt binnen de organisatie van Kieviten als een groot goed beschouwd.

Wij zijn Hockeyafdeling Kieviten, een familie hockey vereniging met ambitie! Onze sponsorvisie staat in het teken van de jeugd en een verdere professionalisering van een ambitieuze, betrokken familie hockeyclub. Als sponsor laat u zien de hockeyvereniging Kieviten een warm hart toe te dragen en onze ambities te ondersteunen door uw financiële bijdrage. Informatie met betrekking tot de sponsor mogelijkheden klik hier.

 

 

 


 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen