Hockey 21 September

Fatsoenlijke taal is heel normaal

Nieuws afbeelding

De Kieviten is samen met 12 andere clubs, in het kader van het thema Sportiviteit & Respect gestart met de campagne 'Fatsoenlijke taal is heel normaal’.

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is voor zowel spelers als publiek soms lastig om zich hieraan te houden. Of het nou om geloof, ernstige ziektes, seksuele geaardheid, huidskleur of andere uiterlijke kenmerken gaat, het uiten van krachttermen kan heel kwetsend zijn.

Dus:
We houden het leuk en sportief!
Let dus ook op wat je zegt!
en we shake hands!

Dit betekent:

·Bij aanvang van iedere wedstrijd vormen beide teams een line up, geven elkaar een hand en wensen elkaar een prettige wedstrijd.

·Na iedere wedstrijd gaan alle spelers, beide scheidsrechters en coaches naar de middenstip om elkaar te bedanken/feliciteren.

·En daarna wordt er gezamenlijk iets gedronken ter afronding van de wedstrijd op het terras of in het clubhuis!

Wij verzoeken alle leden zich te conformeren aan dit breed gedragen Sportiviteit & Respect beleid. Als je nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan contact op met onze Sportiviteit & Respect contactpersonen, Stephanie Bos en Petra Romeijn via emailadres hockey.s&[email protected] 

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring