Hockey 18 Februari

Save the Date SportWays 2019!

Nieuws afbeeldingSave the date: SportWays bij ons op de club


Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op De Kieviten, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan SportWays met zekerheid zeggen dat hun kampen een onvergetelijke ervaring zijn.Nieuw! Vanaf 2019 maakt SportWays tijdens onze dagkampen onderscheid tussen vijf verschillende kamptypen. Dat betekent dat ieder programma zorgvuldig is afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Wil je precies lezen wat de verschillen zijn? Lees er meer over via de volgende link:
https://nl.sportways.com/nl/sportways-day-camps-nl?utm_source=club&utm_medium=Kieviten&utm_campaign=Q1_19Op de volgende data zullen er SportWays kampen op onze club plaatsvinden:

29 april t/m 1 mei (Meivakantie)
28 t/m 30 augustus (Zomervakantie - Prepkamp) 21 t/m 23 oktober (Herfstvakantie)Wil je je alvast aanmelden voor een kamp?

Dat kan! Klik op de volgende link om te bekijken wanneer er hockeykampen plaatsvinden op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/de-kieviten?utm_source=club&utm_medium=Kieviten&utm_campaign=Q1_19SportWays Hockeykampen op De Kieviten

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring