Hockey 8 Augustus

SportWays Prep Kieviten 28 t/m 30 augustus a.s.

Nieuws afbeelding

Prep jezelf en je teamgenoten!

Wil jij de allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen? De Kieviten organiseert in samenwerking met SportWays van 28 t/m 30 augustus een voorbereidingskamp voor alle spelers van de F, E en D teams. Jullie clubtrainers en SportWays Technisch Directeur zorgen ervoor dat jullie gedurende 3 dagdelen het perfecte hockeyprogramma krijgen aangeboden waarmee jij en je (nieuwe) teamgenoten optimaal kunnen voorbereiden.

D, E en F teams: 28 t/m 30 augustus

Je begint de dag om 9:30 met een opening van de SportWays TD, gevolgd door een uitdagende clinic, we spelen een toernooi en oefenen op de truc van de dag. Je gaat je hockeyvaardigheden trainen op je eigen niveau, waarbij er veel balcontact is. En nog leuker: kom samen met je nieuwe team! Dan zijn jullie helemaal ready-to-go wanneer de competitie weer begint. Het programma is elke dag om 12:30 weer afgelopen.

Het prepkamp is drie dagen maar er is ook een optie om twee dagen te gaan. Deze optie vind je bij het aanmelden.

Meld je nu aan voor één van de kampen via de website van SportWays!

Er zijn nog plekken over voor het prepkamp op 28 t/m 30 augustus van 9.30-12.30 uur op De Kieviten. Wilt u meedoen? Wees dan snel, aanmelden via deze link:

https://nl.sportways.com/nl/camp/prep-camp-kieviten-d-e-f-2

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring