Hockey 16 Juni

Clinic voor de D en E jeugd 11 en 12 juli!

Nieuws afbeelding


Beste ouders, begeleiders,

Voor de D en E Jeugd wordt er op zaterdag 11 & zondag 12 juli aanstaande van 10:00-16:00 een hockeyclinic georganiseerd op de Kieviten om de zomervakantie alvast sportief te laten beginnen. Uiteraard rekening houdend met de dan geldende corona maatregelen.  De Kieviten gaan deze keer in zee met "Go4Hockey” dat opgericht in januari 2014 door Lars Verboom.  Lars is docent lichamelijke opvoeding op het voorgezet onderwijs. Daarbij is de filosofie dat bewegen voor ieder kind enorm belangrijk is en een grote rol speelt voor zowel de fysieke belasting als de sociale aspecten die er bij komen kijken. Tijdens zijn Go4Hockey activiteiten moet elk kind zich kunnen ontwikkelen op meerdere vlakken. Voornamelijk op hockeygebied met o.a. opgeleide trainers, impliciet leren (trainen op maat), videofeedback en internationals. Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving zie de bijlagen en website. 

Nog meer om te weten…
-         Het kind staat voorop!

-         De hockeytrainingen zijn op het hoogste niveau met o.a. de (nieuwste) vaardigheden, loopscholing, videofeedback en voorbeelden van goede trainers. 

-         De trainers hebben veel persoonlijke aandacht voor de kinderen zowel op het veld als er buiten. 

-         De sociale activiteiten staan in het teken van teambuilding met o.a. samenwerking door elkaar te ondersteunen bij teamopdrachten. 

-         Uiteindelijk ervaren de kinderen het als onvergetelijke dagen. 

 

Schrijf je snel in voor een paar mooie hockeydagen tijdens de schoolvakantie! 

https://www.go4hockey.nl/index.php?p=4&page=inschrijven.htmlBijlage

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring