Hockey 8 Juli

OEFENWEDSTRIJDEN NIEUWE SEIZOEN 2020-2021!

Nieuws afbeelding

Beste hockeyers!

Terwijl een aantal teams alvast wat onderlinge oefenpotjes tijdens de training heeft gespeeld, zijn de blikken momenteel gericht op eind augustus voor oefenwedstrijden tegen andere clubs.  Traditioneel worden er centraal oefenwedstrijden geregeld voor de A tm D teams, dit jaar naar verwachting op de ZATERDAGEN 22 en 29 AUGUSTUS. 

Reserveer deze alvast in de agenda, details volgen nog maar de wedstrijden worden gespeeld bij de Kieviten danwel bij clubs in de buurt.  Naast Roomburg, Alecto, Voorhout en Forescate zijn we blij dat LOHC zich dit seizoen heeft aangesloten bij het ‘oefenpotje-kartel’, zodat we een nog bredere pool van teams hebben die we aan elkaar kunnen koppelen.  Hierbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de nieuwe poule indeling, de koppeling van de clubteams vindt begin volgende week plaats. 

Wat ons betreft iets om naar uit te kijken als echte kick-off van het nieuwe seizoen 2020/2021 en dit rare jaar snel achter ons te laten. 

Houd voor nu vooral de website en email in de gaten, alsmede de berichten van je teammanager (afhankelijk hoe snel die aan de nieuwe teams zijn toegevoegd). 

Met vriendelijke groet namens het Hockey Bestuur

David van Peursen

[email protected]

06-10999348


Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring