Hockey 15 Juli

SportWays prepkamp augustus 2020

Nieuws afbeelding

Stoom jezelf klaar voor het nieuwe hockeyseizoen!

Wil jij je optimaal voorbereiden voor het nieuwe hockeyseizoen? Stoom jezelf helemaal klaar met het Prep Hockeykamp bij ons op de club! Tijdens het Prep Hockeykamp krijg je intensieve hockeytraining met uitdagende oefeningen en toffe clinics. Door de kleine trainingsgroepen is er veel individuele aandacht, waardoor je met sprongen vooruit gaat. Van verdediger tot aanvaller, voor iedereen is het Prep Hockeykamp de beste start van het seizoen!

Wij organiseren het Prep Hockeykamp in samenwerking met SportWays, maar de trainingen zullen gegeven worden door onze eigen trainers. Onder leiding van een ervaren SportWays Technisch Directeur krijg je van onze trainers innovatieve en vernieuwende trainingen.  Zo ga jij gegarandeerd met gloednieuwe hockeyskills naar huis.


• 26 t/m 28 augustus  |  F-, E-, D-jeugd  |  2 / 3 dagen

Ga vliegensvlug naar https://nl.sportways.com/nl/camp/prep-camp-kieviten-d-e-f-3?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Kieviten om je in te schrijven!


SportWays hockeykampen in 2020 op De Kieviten

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring