Hockey 30 September

Extra corona maatregelen

Beste Leden,

Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben, zijn er extra maatregelen genomen door de regering om de verdere verspreiding van corona zoveel mogelijk in te dammen. Eén van de doelen van de regering is het voorkomen van groepsvorming bij sporten.

Wij beoordelen momenteel wat de maatregelen exact voor ons betekenen en wachten op verdere instructies vanuit de veiligheidsregio. Wel is al duidelijk dat de volgende maatregelen van kracht zijn en in ieder geval zullen gelden tot 20 oktober:

· Het clubhuis is gesloten (dit geldt voor hockey, tennis en golf). WC’s zijn wel toegankelijk.

· Sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek.

· Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.

· Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!

· Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

· Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Voor de invoering en handhaving van de nieuwe maatregelen zijn vrijwilligers nodig. Wilt u op de piektijden helpen met de handhaving, dan horen wij dat graag. U kunt ons daarvoor bereiken op [email protected].

Gelukkig kunnen we blijven sporten. Hoe beter we de regels naleven, hoe sneller we ze kunnen afbouwen!

Namens het Hoofdbestuur,

Peter Verleun

Voor de volledig maatregelen verwijzen wij u naar de website van de overheid; https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringenhttps://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringen

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring