Hockey 29 Oktober

Zaalhockey Update

Nieuws afbeelding

Beste hockeyers, ouders en verzorgers,

Terwijl de reguliere herfstcompetitie momenteel ‘on hold’ is gezet en we vanuit de Kieviten hiervoor onderlinge wedstrijden aanbieden, komt tegelijk ook het zaalhockey seizoen ter sprake.  

Gelet op de huidige Covid stand van zaken en de verwachting dat de overheidsmaatregelen op termijn eerder aangescherpt zullen worden dan afgebouwd, hebben we als voltallig hockeybestuur het besluit genomen om géén teams in te schrijven voor de zaalhockey.  We achten het echt niet verantwoord, daar waar de buitensport nu al sterk onder druk staat, om vervolgens op korte termijn met teams af te reizen voor het beoefenen van een zeer intensieve bínnensport.  Wat ook meespeelt is dat de meeste grote en kleinere clubs in onze omgeving inmiddels ook hebben besloten om niet de zaal in te gaan om dezelfde redenen.  Bij wél deelname (als het überhaupt doorgaat) zou dat nog eens een aanzienlijke extra reistijd meebrengen met hockeyteams, hetgeen we niet wenselijk achten.  

We kijken ook hier met de KNHB naar alternatieven zoals een Midwintercompetitie, een en ander afhankelijk van verdere maatregelen en hoe lang de herfstcompetitie wordt uitgesteld, en al dan niet ingelopen kan worden.  

We houden jullie op de hoogte,

Met vriendelijke groet,

 

Hockeybestuur

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring