1,5 Meter afstand
Hockey 19 September

1,5 Meter afstand

Nieuws afbeelding


Beste hockeyers, ouders en verzorgers,

Nogmaals graag jullie specifieke aandacht voor de 1,5 meter regel.  Door het lekkere weer van de afgelopen tijd is het heerlijk om op de club te zijn, uiteraard om te hockeyen maar zeker ook om nog wat te drinken en naar wedstrijden te kijken.  Maar het blijkt toch wat té gezellig te worden in de weekenden.  We dragen allemaal deze verantwoordelijkheid en het heeft ook de aandacht van het hoofdbestuur om te kijken waar we qua inrichting / clubhuis nog zaken kunnen verbeteren.  Dit betreft immers ook de tennis en de golf, maar het zijn in de praktijk toch met name de hockeyers die en masse de gezelligheid beleven (wat ook volledig te begrijpen is). 

De afgelopen periode is er oa in de regio Haaglanden een stijging te zien van besmettingen.  Die stijging heeft oa tot gevolg dat toezichthouders actiever zullen worden, onder andere door controles bij de clubs.  Bij geconstateerde overtredingen zal dat na een waarschuwing dan leiden tot tijdelijke sluiting (2 weken) of langer tot 3 maanden.  Dat moeten we écht ten alle tijden voorkomen voor onze kinderen en onszelf.  

Niettegenstaande de maatregelen op de club, komt het uiteindelijk neer op het zélf naleven van de 1,5 meter afstand (en andere Covid regels).  We zullen ook gaan ‘reminden’ / handhaven maar doen nogmaals een beroep op de eigen bijdrage in deze.  

Succes en veel plezier dit weekend met de wedstrijden!

Met vriendelijke groet, 

Hockeybestuur

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring