Corona Update
Hockey 16 Oktober

Corona Update

Nieuws afbeelding

Beste hockeyers, ouders en verzorgers,

Deze week zijn er zoals bekend strengere maatregelen bekendgemaakt met ook grote gevolgen voor de hockeycompetitie en trainingen.  De overheid heeft de volgende maatregelen vastgesteld per 14 oktober 22:00 uur:

 ·       Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand, en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen.  Wedstrijden zijn niet toegestaan.

·       Uitgezonderd zijn: Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal). 

 ·       Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan). 

 ·       Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten. 

De leeftijdsgrenzen kunnen voor de hockeysport als volgt geïnterpreteerd worden:  alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.

 

Dat laatste betekent dat we aan alternatieven kunnen werken zodat de jeugdspelers tm de A lijn, in onderling verband, wedstrijden kunnen spelen in plaats van de reguliere tussencompetitie die per 31 oktober van start zou zijn gegaan. Over de invulling van de onderlinge potjes later meer. 

Bij deze ook de laatste updates vanuit de KNHB met verzoek hier kennis van te nemen.  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Met vriendelijke groet,

Hockeybestuur

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring