Nieuws
De 15 van Wassenaar - zondag 8 oktober 2017
De 15 van Wassenaar heeft het volgende vermeld:  
Op zondag 8 oktober a.s. zal voor de vijfde keer het hardloopevenement de 15 van Wassenaar worden georganiseerd. Om 14.30 uur start de wedstrijd bij van Kieviten, Blauw Zwart, met ca. 500 hardlopers. De hardlooproute is 15 km lang met als start- en eindpunt Blauw-Zwart aan de Dr. Mansveltkade. De verwachting is dat de wedstrijd rond 16.30 uur eindigt. U kunt het parcours bekijken op het bijgesloten kaartje (route onder voorbehoud, de laatste versie vindt u op  www.de15vanwassenaar.nl  )   
Geplaatst op : 21-9-2017  |  Lees meer


 
Binnenparkeerplaats
Beste leden en anderen,
Het is het Hoofdbestuur opgevallen dat met enige regelmaat veel auto’s op het binnenterrein van De Kieviten geparkeerd staan. Naast overlast brengt dit gevaarlijke situaties met zich mee.
Naast de pachter, die hooguit met twee auto’s op het terrein mag staan, de manager terreinen en de schoonmaak, zijn de parkeerplekken alleen beschikbaar voor leveranciers die kortstondig spullen leveren. Wij hopen op uw aller medewerking en danken u voor uw begrip.  


Het Hoofdbestuur van De Kieviten.
Geplaatst op : 14-9-2017  |  Lees meer


 
Huidige samenstelling Hoofdbestuur De Kieviten
Het Hoofdbestuur van de Kieviten deelt de leden mee dat het Bestuur sedert haar laatste vergadering van 11 juli 2017 als volgt is samengesteld:
 
Hoofdbestuur:
Dagelijks Bestuur:
Voorzitter (interim) Bert Kroon, ter vervanging van Jasper van Renesse van Duivenbode.
Secretaris: Bert Bos.
Penningmeester: Bert Kroon.
Leden van het hoofdbestuur namens de afdelingen golf, tennis en hockey:
Namens de afdeling golf: voorzitter Jan van Spronsen.
Namens de afdeling tennis: voorzitter (interim) Mildo Meijer, ter vervanging van Harm Bons, die in maart 2017 is afgetreden.
Namens de afdeling hockey: voorzitter hockey Marco Snelderwaard.
Geplaatst op : 7-8-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Huidige samenstelling Hoofdbestuur De Kieviten.pdf


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen , kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meld u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Vacature voorzitter Hoofdbestuur
Geplaatst op : 6-9-2017  | 


 
Mooie afsluiting van het seizoen met de Vrienden Club Kieviten
Medio juni was het helaas weer de laatste avond het seizoen. Afgesloten met een rondleiding bij de Amsterdamse Effectenbeurs, gevolgd door een heerlijk diner aan de Teppanyaki tafel bij Restaurant Sapporo in Amsterdam.
Wie is de Vrienden Club Kieviten?
Een ‘business-/vriendenclub’ die ruim 18 jaar bestaat, opgericht door clubleden en ondernemers met een Kievitenhart. Een gezellige club die primair de Kieviten steunt door het innen van contributie, de onderlinge zakelijke band versterkt en daarnaast ook enkele malen per jaar leuke uitstapjes met elkaar maakt.
 
Wenst u meer informatie over mogelijkheden tot lidmaatschap van de
Vrienden Club Kieviten, neemt u dan contact op met:
Geplaatst op : 3-7-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: VCK afsluiting seizoen 2016-2017.pdf