Nieuws
Algemene Ledenvergadering De Kieviten, dinsdag 19 juni 2018. 20 00 uur, clubhuis
Het hoofdbestuur van De Kieviten heeft als datum van de komende Algemene ledenvergadering van de vereniging (de zomervergadering) vastgesteld
dinsdag 19 juni 2018, 20 00 uur, clubhuis.
De agenda zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. Op deze vergadering krijt u informatie over onderhoud en verbetering van velden over de renovatie van clubhuis en sporthal, over de financiën van de vereniging enzovoorts.
Ieder is van harte uitgenodigd.
Ber Bos – secretaris HB
Geplaatst op : 11-5-2018  |  Lees meer


 
Huidige samenstelling Hoofdbestuur De Kieviten

Mildo Meijer nieuwe voorzitter Hoofdbestuur van De Kieviten.


Op de Algemene ledenvergadering van  12 december j.l. is Mildo Meijer gekozen tot nieuwe voorzitter van het Hoofdbestuur van De Kieviten. Hij volgt daarmee Jasper van Renesse van Duivenbode op. Het hoofdbestuur is nu als volgt samengesteld: 

Dagelijks Bestuur:
Voorzitter: Mildo Meijer
Secretaris: Bert Bos.
Penningmeester: Bert Kroon
Leden van het hoofdbestuur namens de afdelingen golf, tennis en hockey:
Namens de afdeling golf: voorzitter Jan van Spronsen.
Namens de afdeling tennis: voorzitter Derrick Golden
Namens de afdeling hockey: voorzitter Marco Snelderwaard.

Geplaatst op : 7-12-2017  |  Lees meer


 
Binnenparkeerplaats
Beste leden en anderen,
Het is het Hoofdbestuur opgevallen dat met enige regelmaat veel auto’s op het binnenterrein van De Kieviten geparkeerd staan. Naast overlast brengt dit gevaarlijke situaties met zich mee.
Naast de pachter, die hooguit met twee auto’s op het terrein mag staan, de manager terreinen en de schoonmaak, zijn de parkeerplekken alleen beschikbaar voor leveranciers die kortstondig spullen leveren. Wij hopen op uw aller medewerking en danken u voor uw begrip.  


Het Hoofdbestuur van De Kieviten.
Geplaatst op : 14-9-2017  |  Lees meer


 
Pannenkoekentoernooi voor tenniskids
Hallo tenniskids van De Kieviten! Woensdag 16 mei, organiseert de tennis weer een pannenkoekentoernooi. Eerst actief bezig op de tennisbaan en daarna smullen maar! We starten om 16.00 uur met leuke activiteiten, zoals King of the court, rondom de baan, natuurlijk spelen we wedstrijden (ieder wordt op zijn eigen niveau ingedeeld) en sluiten af met pannenkoeken eten. Valt dit gelijk met je hockeytraining, maar wil je wel graag meedoen? Geeft niets geef het door aan je hockeytrainer dat je deze middag een keer gaat tennissen. We zijn tenslotte een omnivereniging en alle sporten zijn belangrijk om je te ontwikkelen. Geef je snel op, want je weet zonder jou is er bal geen aan! Stuur een e-mail naar: [email protected] uiterlijk 14 mei 2017. Het geeft niets als je net op tennis zit,
Geplaatst op : 15-5-2018  |  Lees meer  |  Reageer (0 reacties)