Nieuws
Aangepaste openingstijden clubhuis
Vanaf vandaag is het clubhuis geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur in verband met de zomervakantie. Vanaf vrijdag 4 augustus zal het clubhuis weer volgens de normale openingstijden geopend zijn. 
Wij wensen jullie een fantastische zomer.
Geplaatst op : 17-7-2017  |  Lees meer


 
Gevonden kledingstukken
Beste hockeyleden,
 
Alle gevonden kledingstukken, bidons etc., zijn verwijderd uit de houten kisten. U wordt in de gelegenheid gesteld om de komende vier weken, gerekend vanaf 6 juli, uw eigendommen op te halen via Maaike Snelderwaard: [email protected]
 
Na deze vier weken zullen de kledingstukken aan de goede doelen geschonken worden.
Geplaatst op : 6-7-2017  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meld u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: [email protected], of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer


 
Vriendenclub Kieviten (VCK)
Klik hier voor meer informatie of zie bijlage.
Geplaatst op : 28-3-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: algemene info VCK.pdf


 
Mooie afsluiting van het seizoen met de Vrienden Club Kieviten
Medio juni was het helaas weer de laatste avond het seizoen. Afgesloten met een rondleiding bij de Amsterdamse Effectenbeurs, gevolgd door een heerlijk diner aan de Teppanyaki tafel bij Restaurant Sapporo in Amsterdam.
Wie is de Vrienden Club Kieviten?
Een ‘business-/vriendenclub’ die ruim 18 jaar bestaat, opgericht door clubleden en ondernemers met een Kievitenhart. Een gezellige club die primair de Kieviten steunt door het innen van contributie, de onderlinge zakelijke band versterkt en daarnaast ook enkele malen per jaar leuke uitstapjes met elkaar maakt.
 
Wenst u meer informatie over mogelijkheden tot lidmaatschap van de
Vrienden Club Kieviten, neemt u dan contact op met:
Geplaatst op : 3-7-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: VCK afsluiting seizoen 2016-2017.pdf