Nieuws
Sluitingstijden clubhuis tijdens de feestdagen
Beste leden,  
Het clubhuis van de Kieviten zal rondom de kerstvakantie aangepaste openingstijden hebben. 
Het clubhuis zal gesloten zijn van maandag 24 december om 16.00 uur en weer open gaan op woensdag 2 januari om 09:00 uur. 
Op vrijdag 28 december tijdens de oliebollenwedstrijd van de afdeling golf is de bar geopend. Voor evenementen zullen wij ook geopend zijn. 
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!!! 

Johan Paula Roos en de rest van de barcrew
Geplaatst op : 18-12-2018  |  Lees meer


 
Clubmanager Hans Rutgers wint € 500 voor de club
Op een vakbeurs, waar het bedrijf Clubcollect een stand had, heeft Hans Rutgers een prijs gewonnen in het zogenoemde wervelwindspel. Hierbij moet een deelnemer in 40 seconden zo veel mogelijk wervelende papiertjes pakken, Van  de ongeveer 100 deelnemer deed Hans dit het beste, en won € 500 voor de club. Hans Rutgers is de manager van De Kieviten, de man die zorgt dat u onder bijna volmaakte omstandigheden kunt hockeyen, golfen en tennissen. In Hans heeft de club een waardevolle manager die met op zeer efficiënte wijze zorgt voor De Kieviten. Velen weten niet wat er aan inspanningen nodig is om het terrein te maken tot wat het is.  Clubcollect is een organisatie die leden- en financiële administraties van sportverenigingen en ledenbestanden beheert.
Geplaatst op : 28-11-2018  |  Lees meer


 
Algemene Ledenvergadering Omnisportvereniging De Kieviten
 
Namens het Bestuur van De Kieviten deel ik de leden mee dat de eerstvolgende algemene ledenvergadering zal worden gehouden op
 
Donderdag 20 december 2018, 20. 00 uur, clubhuis.
 
In de bijlage vindt u de agenda.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bert Bos,  secr. De Kieviten
Geplaatst op : 15-11-2018  |  Lees meer  |  Bijlage: Agenda ALV 20 december 2018.pdf


 
Nieuwbouw
Zie bijlage, de brief van de Gemeente Wassenaar


 
Privacy
Beste leden,   
Vanaf 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alle binnen de Europese Unie van kracht zijnde nationale privacywetgevingen.   
Als lid of vrijwilliger van de Kieviten heb je aan de Kieviten een aantal persoonsgegevens verstrekt zoals jouw NAW-gegevens, geslacht, geboortedatum, email, telefoonnummer, voorkeuren en foto. Daarnaast hebben wij nog een aantal gegevens die wij verwerken, zoals bondsnummer maar ook betalingsvoorkeur. Deze gegevens gebruiken wij voor het faciliteren van jouw lidmaatschap en het organiseren van de diverse competities (golf, tennis, hockey) en andere gerelateerde activiteiten.
Geplaatst op : 1-6-2018  |  Lees meer


 
Binnenparkeerplaats
Beste leden en anderen,
Het is het Hoofdbestuur opgevallen dat met enige regelmaat veel auto’s op het binnenterrein van De Kieviten geparkeerd staan. Naast overlast brengt dit gevaarlijke situaties met zich mee.
Naast de pachter, die hooguit met twee auto’s op het terrein mag staan, de manager terreinen en de schoonmaak, zijn de parkeerplekken alleen beschikbaar voor leveranciers die kortstondig spullen leveren. Wij hopen op uw aller medewerking en danken u voor uw begrip.  


Het Hoofdbestuur van De Kieviten.
Geplaatst op : 14-9-2017  |  Lees meer