Sponsoring 
De Kieviten is een gezellige, bruisende sportvereniging in Wassenaar met een bijzonder fraai complex en uitstekende faciliteiten. De vereniging telt momenteel circa 1800 leden en biedt drie sporten aan, te weten hockey, tennis en golf. De club beschikt over drie verlichte kunstgras hockeyvelden, 10 tennisbanen, waarvan 6 verlicht en een negen holes par 3 golfbaan met drivingrange.

 

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan verdere verbetering van de faciliteiten. Zo is er een derde kunstgrasveld met verlichting aangelegd, is de golfbaan verder verbeterd, het sanitair vervangen en de kleedkamers compleet gerenoveerd.

Dit najaar zullen de tennisbanen 7 t/m 10 worden vervangen door all-weather banen inclusief verlichting. Deze investering is mede mogelijk gemaakt dankzij onze trouwe sponsoren en de geweldig succesvolle fundraisingavond welke in mei 2011 is georganiseerd. Met de realisatie van deze projecten zijn de faciliteiten op het complex kwalitatief weer van een hoog niveau en hopen wij dat alle Kieviters in het bijzonder weer vele jaren optimaal van hun sport(en) kunnen genieten.

Als geen ander beseffen wij dat sponsoring niet vanzelf komt en ook niet vanzelfsprekend is. Wij kunnen al jaren steunen op een belangrijke groep sponsoren die het mogelijk maakt dat de club er vandaag de dag zo mooi bij ligt. Echter, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren die op welke manier dan ook bij willen dragen aan de vereniging. Dat kan op vele manieren, welke wij graag met u willen bespreken. Maatwerk is het uitgangspunt.

Met de drie actieve afdelingen, hockey, tennis en golf, heeft De Kieviten veel sponsormogelijkheden, zoals bijvoorbeeld sponsorborden, doeken, holesponsors, advertenties, banners, evenementen en ga zo maar door. Daarnaast kunt u een bijdrage leveren via Vriendenclub Kieviten (VCK). Voor meer informatie over de Vriendenclub Kieviten, klik hier.


Bent u geïnteresseerd in sponsoring, neemt u dan contact op met een van onderstaande personen:

 

Sport

Contactpersoon

E-mail

Telefoon

Algemeen

Sponsorcommissie Algemeen

[email protected]

070-5142430

Hockey

Dody Bauer-Roosenburg 

[email protected]  

 


Tennis

Harm Bons

[email protected]


Golf

Rob Bergen

[email protected]