Nieuwjaarsbericht 2021 en stand van zaken nieuwbouw
10 Januari

Nieuwjaarsbericht 2021 en stand van zaken nieuwbouw

Nieuws afbeelding

Beste Leden,

 

Het zijn bijzondere tijden. We sluiten een jaar af waarin wij helaas te weinig met elkaar hebben kunnen genieten van de sporten die we zo graag doen.

 

Met hulp van de vele vrijwilligers hebben we ons ingespannen om toch zoveel als mogelijk te kunnen organiseren voor de leden. Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet in 2020. Maar ook onze sponsoren, die bij ons zijn gebleven in 2020 en zelfs gecommitteerd zijn in 2021, zijn wij bijzonder dankbaar, hun steun is essentieel in deze tijden.

 

Voor de nieuwe pachter is het afgelopen jaar natuurlijk geen droomstart geweest, maar Teddy staat vol goede moed klaar om zodra het mogelijk is ons allemaal optimaal te voorzien van een hapje en een drankje. 2021 wordt een jaar waarin we hopelijk weer alle mogelijkheden krijgen om samen op de club te zijn om te genieten van de sport en elkaar.

 

Het nieuwbouwproject heeft vertraging opgelopen. Het toekomstig model voor de exploitatie van het complex moet recht doen aan de belangen van alle Wassenaarders, passen bij onze bijna 100-jarige historie en ondersteunend zijn aan de ambities van onze vereniging. Op dit moment zijn er volop gesprekken met de gemeente om de manier waarop wij samen willen werken uit te werken. Helaas liggen de voorstellen van de gemeente nog ver af van de oorspronkelijke afspraken. Onze standpunten zijn helder en consistent zoals besproken tijdens de ledenvergadering destijds en daar houden wij aan vast. Wij hebben er begrip voor dat de gemeente wat meer tijd nodig blijkt te hebben om tot concrete oplossingen te komen, maar in het huidige voorstel is de continuïteit van de Kieviten onvoldoende gewaarborgd. Wij doen er, samen met de door de gemeente benoemde Sporthalcommissie, alles aan om te komen tot een goede uitwerking van de gemaakte afspraken en hopen spoedig de volgende stappen te kunnen zetten.

 

In 2021 hopen we meer duidelijkheid te krijgen omtrent de nieuwbouw. Het is voor ons van het grootste belang dat de Kieviten een gezonde toekomst heeft in het nieuw te bouwen complex. Een toekomst waarbij alle Wassenaarders van jong tot oud kunnen hockeyen, tennissen, golfen en waarbij ieder na gebruik van de nieuwe hal welkom is in ons clubhuis. Wij zullen op het moment dat er een passende uitwerking van de eerdere afspraken is, u deze op een Bijzondere Algemene Ledenvergadering voorleggen.

 

Wij hebben zin in 2021. Een rommelig jaar, met sloopwerkzaamheden, een tijdelijk clubhuis en de start van de nieuwbouw. Een jaar waarin we de competities weer kunnen opstarten, weer kunnen juichen langs de lijn en weer gezellig in het clubhuis kunnen nagenieten.

 

Namens het hoofdbestuur wens ik u en uw naasten een gezond en vooral sportief 2021

 

Mildo Meijer

 

PS: Wilt u al genieten van de heerlijke door Teddy bereide maaltijden vanuit ons clubhuis, bestel ze dan op www.pokebowlwassenaar.com (en krijg tot 50% korting met de code "kieviten50”)


Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring