Rapportage Stormschade Sportcomplex de Kieviten

Naar aanleiding van de zeer zware storm van donderdag 18 januari zijn de volgende schades ontstaan op het terrein van De Kieviten.

 

Algemeen.

1.     Op het dak van de bestuurskamer is de koepel afgewaaid en op het terras terecht gekomen. Opgeruimd door Ammar. De timerman zal hem binnenkort vervangen.

2.     Een aantal bomen aan de zeezijde van de driving-range zijn omgewaaid. Zij lagen over de paden en zijn hedenmorgen door Jesse en mij in delen gezaagd zodat de golfers weer vrije doorgang hebben.

3.     Het toegangshek is kapot gewaaid en de firma L’Ami heeft een onderdeel besteld en is voor reparatie gekomen.. Inmiddels is hij gemaakt.

4.     De nieuwe vlaggenmast bij de ingang is volledig doorgeknakt en door de manager opzij geschoven zodat er geen hinder van kan ontstaan. Er is een nieuwe besteld. Verder twee banieren en één kievitenvlag zijn gescheurd, deze moeten nog besteld worden.

5.     Op het terras zijn twee grote sierpotten en één windlicht ( kandelaar) omgewaaid en beschadigd.

 

Golf.

1.     Het huisje dat staat naast de container van de firma Hoek is dusdanig opgetild door de storm dat het op instorten staat.

2.     De grote netten van de afscheiding Golf/Hockey aan de kopkant van KG-1 zijn van de kabel afgebroken.

 

Hockey.

1.     De grote lichtmast aan de linkerzijde van KG-1 is volledig doorgebogen en ligt met de armatuur op het veld. De bedoeling is dat de andere masten gecontroleerd worden op breuken voordat er een nieuwe geplaatst gaat worden.

2.     Door de val van de lichtmast is er een kleine deuk in het kunstgras ontstaan.

3.     Op de hockeyvelden veel reclamedoeken weggewaaid en doelen om. De firma L’Ami komt vanmiddag controleren of de stroom van de lichtmasten af is. KG 1 uiteraard tot nader order gesloten . Dit staat op de site.

 

Tennis.

1.     De hekken van baan 7 en 8 zijn omgebogen en de palen zullen vervangen worden.

 

Uiteraard doet de manager met assistent, en de administrateur van De Kieviten alles om de schade zo spoedig mogelijk te herstellen. Dit zal enige tijd duren, en wij vragen de leden begrip hiervoor.

 

Namens het hoofdbestuur van De Kieviten,

 

Bert Bos – secretaris.

P.S. voor foto's van de schade klik hier