Nieuws - Hockey
Topper aankondiging Kieviten
Train met Marijn!
Tijdens het SportWays dagkamp van 30 april t/m 2 mei komt Hoofdklasse speelster Marijn Veen langs om een exclusieve clinic te geven.
Marijn Veen is spits bij AH&BC Dames 1. Ze is daarnaast actief voor zowel Jong Oranje als het Oranje Zaalhockeyteam. Marijn kan niet wachten om met jullie op het veld te staan!  Dit wil je dus niet missen! Je traint op je eigen niveau en beleeft een te gekke week vol hockey.
 
Je kunt je voor de volgende kampen inschrijven:
·Kids: 5 t/m 9 jaar - 2 of 3 dagen
·YoungStars: 10 t/m 13 jaar - 3 dagen
 
Ben je erbij? Meer informatie en aanmelden via deze link.
 
Geplaatst op : 19-4-2018  |  Lees meer


 
KOM KIJKEN: JB1 speelt kampioenswedstrijd op za. 21-apr 16:00
Jongens B1 speelt aankomend weekend al hun kampioenswedstrijd.
KOM ALLEN KIJKEN!
Waar: De Kieviten, veld 1
Datum: 21 april 2018
Start: om 16:00 uur
Tegenstander: Noordwijk JB1
Geplaatst op : 18-4-2018  |  Lees meer


 
KENNISMAKINGS TRAINING DE KIEVITEN woensdag 25 april 2018
De Kieviten organiseert op woensdagmiddag 25 april van 13.30 tot 14.30 uur  een kennismakingstraining voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen en ouders kunnen dan alles te weten komen over hockeyen bij De Kieviten.
 
Het is handig als de kinderen gymschoenen en sportieve kleding dragen en eventueel een (geleende) hockeystick meenemen. 


Ben je vóór 1 oktober 2017  6 jaar dan kun je als ‘benjamini’ met de hockeysport kennismaken. Benjamini’s spelen nog geen wedstrijden, maar trainen één keer per week, waarbij ze vooral spelletjes doen met bal en stick. 

Geplaatst op : 9-4-2018  |  Lees meer  |  Bijlage: Kieviten kennismakingstraining d.d. 25 april 2018.pdf


 
L.J. Sport Hockey-Actie
Zie bijgaande flyer hockey actie van L.J. Sport.


Geplaatst op : 26-2-2018  |  Lees meer


 
BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP Kieviten!
Wil jij tijdens de mei- of zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Va n 30 april t/m 2 mei en van 16 juli t/m 18 juli wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je eigen niveau, om jezelf te verbeteren? Onze enthousiaste staf zullen er alles aan doen om jou uit te dagen. Maar dit is nog niet alles, want er komt ook een tophockeyer langs om een te gekke clinic te geven. Kortom: het wordt een ultieme hockey experience ! Tijdens het kamp word je ingedeeld op je eigen niveau en maken we onderscheid tu ssen Kids en
Geplaatst op : 16-3-2018  |  Lees meer


 
Sportways hockeykampen: SAVE THESE DATES!
Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij! Voor je het weet is het weer lente en daarna volgt natuurlijk snel de zomer. 
SportWays komt in de mei en 2x in de zomervakantie naar onze club voor een te gek hockeykamp.  De Kieviten wordt die dagen omgetoverd tot een echt SportWays hockeyparadijs. 

Dus pak je agenda en blok de volgende data in je agenda:  
Meivakantie van 30 april t/m 2 mei Zomervakantie van 16 t/m 18 juli  Prepkamp van 22 t/m 24 augustus  Je krijgt 2 of 3 dagen lang te gekke trainingen. En er komt een topper langs voor een speciale clinic.  SAMEN GAAN WE HEEL VEEL LOL BELEVEN.
Geplaatst op : 20-2-2018  |  Lees meer


 
Procedure scheidsrechterspoule
Vanaf nu is het mogelijk om via Lisa ‘Vraag en Aanbod’ scheidrechters (voornamelijk jeugdleden) in te huren om jouw fluitbeurt over te nemen. In de bijlage vind je  de spelregels en procedure voor het aanmelden en vinden van een Kieviten Scheidsrechter vi a Lisa 'Vraag en Aanbod'. 
Geplaatst op : 6-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170614 - ScheidsCie - Procedure scheidsrechterspoule.pdf


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)