Nieuws - Hockey
Mooie overwinning Kieviten MD4 – HDM MD7
Zaterdag 15 september was een stralende dag, waarop het kersverse meisjesteam Kieviten MD4 hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen mocht spelen. Dit resulteerde door goed en sportief samenspel in een klinkende overwinning.
Geplaatst op : 17-9-2018  |  Lees meer


 
Nieuwe clubapp is onderweg
LISA lanceert binnenkort de nieuwe club-app. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 
De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn:
Geplaatst op : 17-9-2018  |  Lees meer


 
Verkeersdrukte i.v.m. Tina-dagen 22 en 23 september
Aankomend weekend (22 en 23 september) vinden de Tina-dagen plaats in attractiepark Duinrell. Dat levert extra verkeersdrukte op in en om Wassenaar. Mogelijk dient er verder geparkeerd en dus gelopen worden.
Wij raden u aan om rekening te houden met extra reistijd. Vertrek op tijd van huis of kom (indien mogelijk) op de fiets! 
Geplaatst op : 16-9-2018  |  Lees meer


 
Eerste scheidsrechtersexamen 2018-2019, De Kieviten
Aan de hockeyleden van De Kieviten,  1 e Scheidsrechterscursus 2018-2019
Op dinsdag 25 september a.s., 20. 00 uur, zal het eerste scheidsrechtersexamen hockey van dit seizoen worden gehouden. Oefenavonden: dinsdag 18 september, 19-20 uur, en dinsdag 25 september, 19.30-20.30 uur, dus het uur voorafgaand aan het examen. Plaats: Gorterzaal, naast sporthal van de club. Deze avonden zijn nuttig en gezellig. Voor junioren vanaf 15 jaar is het examen verplicht. Senioren en ouders zijn welkom.
Geplaatst op : 5-9-2018  |  Lees meer


 
spelregelcafé
Speciaal tijdens de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje!

Scheidsrechters en andere geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een spelregelcafé op jullie vereniging of een vereniging in de buurt.
Een interactieve, leerzame én gezellige avond gegeven door een top-scheidsrechter.
Zorg dat jouw scheidsrechters goed voorbereid het nieuwe seizoen in gaan en breng het café zo veel mogelijk onder de aandacht. Lees meer en aanmelden : https://www.knhb.nl/nieuws/bezoek-een-van-de-spelregelcafes

Met vriendelijke groet,

Afdeling Arbitrage
Geplaatst op : 7-9-2018  |  Lees meer


 
Procedure scheidsrechterspoule
Vanaf nu is het mogelijk om via Lisa ‘Vraag en Aanbod’ scheidrechters (voornamelijk jeugdleden) in te huren om jouw fluitbeurt over te nemen. In de bijlage vind je  de spelregels en procedure voor het aanmelden en vinden van een Kieviten Scheidsrechter vi a Lisa 'Vraag en Aanbod'. 
Geplaatst op : 6-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170614 - ScheidsCie - Procedure scheidsrechterspoule.pdf


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)