Nieuws - Hockey
Hockeyveld 1 is niet bespeelbaar i.v.m. stormschade!
Geplaatst op : 19-1-2018  | 


 
Kieviten Meisjes E4 hockeyen met veel plezier en inzet
De 8 meiden van ME4 hebben er iedere week veel zin. Op zaterdag lekker hockeyen en tijdens de week 1 à 2 keer trainen. De tegenstand is soms pittig, maar met veel inzet en goed spel kunnen ze dat zeker aan. En als er een keer verloren wordt, is dat weer snel vergeten omdat er op zaterdag nog allerlei leuke dingen gedaan kunnen worden. Veel meisjes kenden elkaar nog niet bij de start van het seizoen, maar dat veranderde snel en ze hebben nu veel plezier samen. Ook alle ouders van de meisjes helpen mee met de vele taken die er zijn bij zaalhockey. De meisjes hebben zelfs mooie trainingspakken gekregen van de coach die ze vol trots laten zien. 
Geplaatst op : 15-1-2018  |  Lees meer


 
Kieviten Meisjes E8 start 2018 met tomeloze inzet en plezier
De dames van Kievieten ME8 hadden de vakantie nog een beetje in de benen. Toen afgelopen zaterdag de wintercompetitie weer begon, kwamen de meiden de eerste helft tegen Alecto maar moeilijk op gang. Toch gingen de meiden met 2-2 de rust in. De tweede helft werd er harder gestreden en mooi overgespeeld. De inzet van het team was geweldig. Jammer dat er aan het einde van de tweede helft twee keer gescoord werd door de gasten. De eindstand van 2-4 was een beetje vertekend.
 


 
Schema zaaltraining 2017/2018
In de bijlage het schema met betrekking tot de wekelijkse zaaltrainingen seizoen 2017/2018. De wekelijkse zaaltraining start op woensdag 6 december.
 
Geplaatst op : 4-12-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 2017-2018 Schema Wekelijkse Zaaltraining (update).xlsx


 
LJ kortingsbon voor Kieviten-leden
Zie bijgaande LJ kortingsbon voor meer informatie over deze korting.

Geplaatst op : 1-7-2017  |  Lees meer


 
Procedure scheidsrechterspoule
Vanaf nu is het mogelijk om via Lisa ‘Vraag en Aanbod’ scheidrechters (voornamelijk jeugdleden) in te huren om jouw fluitbeurt over te nemen. In de bijlage vind je  de spelregels en procedure voor het aanmelden en vinden van een Kieviten Scheidsrechter vi a Lisa 'Vraag en Aanbod'. 
Geplaatst op : 6-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170614 - ScheidsCie - Procedure scheidsrechterspoule.pdf


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)