Nieuws - Hockey
Gevonden kledingstukken
Beste hockeyleden,
 
Alle gevonden kledingstukken, bidons etc., zijn verwijderd uit de houten kisten. U wordt in de gelegenheid gesteld om de komende vier weken, gerekend vanaf 6 juli, uw eigendommen op te halen via Maaike Snelderwaard: [email protected]
 
Na deze vier weken zullen de kledingstukken aan de goede doelen geschonken worden.
Geplaatst op : 6-7-2017  |  Lees meer


 
LJ kortingsbon voor Kieviten-leden
Zie bijgaande LJ kortingsbon voor meer informatie over deze korting.

Geplaatst op : 1-7-2017  |  Lees meer


 
Kieviten flyer om nieuwe leden te verwelkomen
Er is een nieuwe Kieviten flyer! 
Ken je een potentieel nieuw lid? Mail deze flyer dan alsjeblieft door. 
De digitale flyer in pdf tref je aan in de bijlage van dit bericht! 
We gaan de hockeyclub De Kieviten een nog GEZELLIGERE CLUB maken! 
Alvast dank voor alle hulp.


Geplaatst op : 1-7-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170701 - De Kieviten - Hockeyflyer A4 pdf.pdf


 
HOCKEYKAMP DE KIEVITEN
ZOMER ALERT! HOCKEYKAMP BIJ DE KIEVITEN
Een hele zomer zonder hockey? Echt niet! Deze zomer wordt onze club omgetoverd tot een SportWays hockeyparadijs, want van 10 t/m 12 juli en 16 t/m 18 augustus worden er te gekke hockeykampen georganiseerd. 

10 t/m 12 juli: KIDS EN YOUNGSTARS
Tijdens het kamp wordt onderscheid gemaakt tussen Kids en YoungStars. Het  Kids kamp  is geschikt voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar en het   YoungStars kamp  heeft een programma dat aansluit op de hockeywensen van 10 t/m 13 jarigen. Hierdoor is het kamp voor iedereen uitdagend en leer je nieuwe hockeyskills op je eigen niveau.
Geplaatst op : 22-6-2017  |  Lees meer


 
H1 Handhaven zich in 3de klasse
Hoera, hoera: Kieviten Jongens D1 winnen kampioenswedstrijd
Zaterdag 10 juni speelden Jongens D1 de kampioenswedstrijd. Het was een spannende wedstrijd en de Kieviten jongens waren bloednerveus voor deze match. Gelukkig won dit team met 6-3 van de zeer sportieve tegenstander, IJssel JD1.
 
De hoera voor deze Jongens D1 is echt verdiend. Een kampioenschap lag niet in de lijn der verwachting aan het begin van het seizoen. Ze hadden de eerste twee wedstrijden verloren en stonden op plaats vier in het klassement.
 
Geplaatst op : 13-6-2017  |  Lees meer


 
Een zonnige kampioenenparade bij De Kieviten
Alweer letterlijk en figuurlijk een zonnige Kievitenmiddag afgelopen zondag 11 juni. Dit keer zijn alle Kieviten kampioenen gehuldigd en het was weer een groot feest op De Kieviten! Naast de veldkampioenen van het voor- en naseizoen (MC2, MD2, MD4 en JD1) zijn ook alle zaalhockey kampioenen (Dames 1, MD2, JB1 en JC2) op gepaste wijze geëerd  voor hun geweldige prestaties. 
 
Geplaatst op : 13-6-2017  |  Lees meer


 
Met je vrienden in een vriendenteam? .... Bij Kieviten is dat mogelijk!
Beste Jong-Senioren en A-Junioren,


Ben jij (bijna) 18 jaar oud en weet je niet zo goed wat je moet verwachten van de komende hockeyjaren? Lees dan snel verder! Ook in de jong senioren is hockeyen bij De Kieviten leuk én gezellig!


Nieuw in ons district is de "jong seniorencompetitie”. Spelers van teams die in deze poules spelen zijn tussen de 17 en 24 jaar. Zo speel je dus tegen leeftijdsgenoten!
 
De Kieviten verwacht voor komend seizoen een jong-senioren Damesteam en een jong-senioren Herenteam in te schrijven…….
 
Geplaatst op : 11-4-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Jong Senioren.pdf


 
Word scheidsrechter. Fluit mee!
"Fluitmee" is de nieuwe wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters. Vanaf eind augustus tot en met begin oktober voorzien wij verenigingen, hockeyers en andere hockeybetrokkenen van allerlei informatie over het fluiten bij verenigingen en voor de bond. Dat gaat van spelbegeleider Jongste Jeugd tot en met de International. 
Geplaatst op : 21-9-2016  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)