Nieuws - Hockey
Een warm welkom voor nieuwe leden op De Kieviten
Afgelopen zondagmiddag openden Heren en Dames 1 het hockeyseizoen met veel publiek en gezelligheid. De nieuwe leden waren deze middag uitgenodigd en werden hartelijk ontvangen op De Kieviten door enkele com missie-, bestuurs- en jeugdleden. Na een warm welkom werden ze rondgeleid en leerden ze alle 'ins en outs' van De Kieviten. Daarna was er, volgens de zondagse traditie bij de opening van het nieuwe seizoen, een gezellige borrel met muziek. Op naar een mooi, sportief en vooral gezellig seizoen! 


 
Kieviten MD4 in de Wassenaarse Krant!
Kieviten meisjes D4 belooft nog veel goeds!
Wat een spannende wedstrijd was het afgelopen zaterdag tussen meisjes Kieviten MD4, een mix elftal van 1ste en 2de jaar D-meisjes, en Klein Zwitserland MD7. Het was regenachtig, dus stonden vele ouders langs de lijn met een paraplu. Voor de wedstrijd werd er een foto gemaakt van de meisjes en de mededeling dat zij in de krant zouden komen, waardoor ze wisten dat het een belangrijke wedstrijd zou zijn.
Coach Rogier nam samen met de meisjes de laatste technieken door. Niet uitverdedigen door het midden, tweede paal staan en het opstellen in een kommetje. Er werd aandachtig geluisterd! De meisjes begrepen allemaal dat het nu menens was. Met zo’n sterke tegenstander moesten ze scherp zijn!
Geplaatst op : 22-9-2017  |  Lees meer


 
Verkeersdrukte i.v.m. Tina-dagen 23 en 24 september
Aankomend weekend (23 en 24 september) vinden de Tina-dagen plaats in attractiepark Duinrell. Dat levert extra verkeersdrukte op in en om Wassenaar. Mogelijk dient er verder geparkeerd en dus gelopen worden.
Wij raden u aan om rekening te houden met extra reistijd. Vertrek op tijd van huis of kom (indien mogelijk) op de fiets! 
Geplaatst op : 20-9-2017  |  Lees meer


 
LJ kortingsbon voor Kieviten-leden
Zie bijgaande LJ kortingsbon voor meer informatie over deze korting.

Geplaatst op : 1-7-2017  |  Lees meer


 
Kieviten flyer om nieuwe leden te verwelkomen
Er is een nieuwe Kieviten flyer!
Ken je een potentieel nieuw lid?
Mail deze flyer dan alsjeblieft door. De digitale flyer in pdf tref je aan in de bijlage van dit bericht. 
We gaan van de hockeyclub De Kieviten een nog GEZELLIGERE CLUB maken! 
Alvast dank voor alle hulp.
Geplaatst op : 1-7-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170701 - De Kieviten - Hockeyflyer A4 pdf.pdf


 
HOCKEYKAMP OP DE KIEVITEN 16 t/m 18-okt
Voor: onze F-, E-, D- en C-jeugd
Waar: bij ons op De Kieviten
Wanneer: 16 t/m 18 oktober 2017 (in de herfstvakantie)
Aanmelden: www.sportways.nl
Voor meer informatie zie bijgaande flyer of selecteer <lees meer> hieronder voor het volledige Nieuwsbericht!


Wil je dit seizoen alles uit jouw hockeyskills halen en jezelf écht verbeteren? Meld je dan snel aan voor het SportWays hockeykamp van 16 oktober t/m 18 oktober. Zo train je tijdens een uitdagend hockeyprogramma ook in de herfstvakantie aan je hockeyskills! 

Geplaatst op : 18-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 171016 - Kieviten - Flyer Hockeykamp(1).pdf


 
Procedure scheidsrechterspoule
Vanaf nu is het mogelijk om via Lisa ‘Vraag en Aanbod’ scheidrechters (voornamelijk jeugdleden) in te huren om jouw fluitbeurt over te nemen. In de bijlage vind je  de spelregels en procedure voor het aanmelden en vinden van een Kieviten Scheidsrechter vi a Lisa 'Vraag en Aanbod'. 
Geplaatst op : 6-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170614 - ScheidsCie - Procedure scheidsrechterspoule.pdf


 
Word scheidsrechter. Fluit mee!
"Fluitmee" is de nieuwe wervingscampagne voor (bonds)scheidsrechters. Vanaf eind augustus tot en met begin oktober voorzien wij verenigingen, hockeyers en andere hockeybetrokkenen van allerlei informatie over het fluiten bij verenigingen en voor de bond. Dat gaat van spelbegeleider Jongste Jeugd tot en met de International. 
Geplaatst op : 21-9-2016  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)