Nieuws - Golf
Baanwerkzaamheden de Woensdagmorgengroep 2017
Geplaatst op : 11-12-2017  |  Lees meer


 
Kieviten Nieuwsbrief Golf nr 4
De redactie heeft dit keer een speciaal nummer. Wie zijn die vrijwilligers bij de Kieviten Golf? Weten jullie wie het zijn en wat ze doen?

Geplaatst op : 19-11-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Kieviten nieuwsbrief 4 - november 2017.pdf


 
Baanzaken winterperiode 2017 - 2018
Evenals de vorige winterperiode zal er in principe vanaf 1 december tot 1 maart gespeeld worden op de wintergreens. Vorst kan/zal invloed hebben op de duur van deze periode.  Incidenteel, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen de zomergreens gebruikt worden, dit wordt bepaald door de baanfunctionarissen.  Alleen baanfunctionarissen mogen de vlaggen van de greens verzetten.  Voor de duidelijkheid zal het volgende gelden:  "Ongeacht wat er op de site of het bord bij de ingang staat, zijn de greens waar de vlaggen door de baanfunctionarissen zijn geplaatst, de greens waarop gespeeld mag/moet worden." 
Geplaatst op : 17-11-2017  |  Lees meer


 
Kieviten Nieuwsbrief Golf nr 3
In deze nieuwsbrief onder meer verslag met foto's van de wedstrijden in de golfweek
Geplaatst op : 18-9-2017  |   |  Bijlage: Kieviten nieuwsbrief 3 - september 2017.pdf


 
Kieviten Nieuwsbrief Golf nr 2
In deze nieuwsbrief onder meer aandacht voor de komende golfweek, de wedstrijd voor hoge handicappers op donderdagmiddag en de uitslag van de matchplaykampioenschappen. Verder bericht de penningmeester golf over wat we met de inkomsten doen en is er een interview met de greenkeeper van De Kieviten.
Geplaatst op : 20-8-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Kieviten nieuwsbrief 2 - augustus 2017.pdf


 
Kieviten Nieuwsbrief Golf nr 1
De eerste digitale nieuwsbrief van Kieviten Golf is in juni 2017 verschenen. De nieuwsbrief is gemaild naar alle golfleden en nu dus ook op de website te lezen.
Geplaatst op : 9-7-2017  |   |  Bijlage: Kieviten nieuwsbrief 1 - juni 2017.pdf


 
Scootmobiel
Sinds kort heeft de golfafdeling een scootmobiel beschikbaar. Kieviten-golfers die fysiek niet in staat zijn 9 holes te lopen, kunnen deze gebruiken. De kosten voor een rondje van 9 holes of 18 holes zijn 5 euro per keer. Regelen en contant betalen bij Ammar Nafawa. Dit betekent dat de scootmobiel vooralsnog alleen op weekdagen tijdens kantooruren beschikbaar is.
Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer


 
Golfkaarten / Golflabels
Als U een ronde gaat spelen, op de driving-range een balletje gaat slaan of een les neemt bij de pro, dient u te allen tijde een zichtbaar bewijs van betaling aan uw golftas te hebben. Voor leden van de Kieviten golf is dat het Kieviten-label, voor niet-leden van Kieviten golf is dat de juiste kaart (zie onderstaande tabel) te verkrijgen bij de bar. Toezicht hierop wordt gehouden door de marshalls. Er zijn een aantal verschillende kaarten, ieder met een eigen tarief, als aangegeven in bijgevoegde tabel.

Geplaatst op : 31-8-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: INSTRUCTIES GOLFKAARTEN HOLE 1.pdf


 
Samenwerking Kieviten met enkele andere 9-holes golfclubs
Leden van Kieviten Golf mogen tegen introductietarief spelen op de volgende golfbanen:

Golfclub Concordia te Delft, Golfclub Groen-Geel te Wassenaar, Oegstgeester Golfclub te Oegstgeest, Golfbaan Tespelduyn te Noordwijkerhout.
Legimiteren met uw NGF-kaart van Kieviten.
Geplaatst op : 16-2-2016  |  Lees meer


 
 
 

Baanstatus
Datum : 19-1-2018

nee

Hole 1 t/m 4

ja 

Hole 5 t/m 9

nee

Driving range ( zie hier)

nee

Chip/Putt green

ja

Trolley

nee

Qualifying

ja

Wintergreens

ja

Opteeƫn op de Fairway toegestaan

ja

Plaatsen op de Fairway toegestaanKlik op het plaatje voor een rondleiding op de baan.