Golflessen

Golflessen

Gebruik persoonsgegevens Golfschool Strokeplay

Op 25 mei 2018 wordt de 'General Data Protection Regulation' van kracht. Dit is een Europese wet die de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens vervangt. In deze wet staan regels over hoe wij in Europa omgaan met persoonsgegevens. Ook golfschool Strokeplay moet voldoen aan de regels die GDPR voorschrijft, bijvoorbeeld leerlingen informeren welke persoonsgegevens worden opgeslagen en voor welke doeleinden deze worden gebruikt.

Golfschool Strokeplay heeft een lijst met namen van leerlingen en bijbehorend telefoonnummer/e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om met de leerlingen te communiceren over golflessen of zaken die daaraan gerelateerd zijn. De gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen.

Mochten er leerlingen zijn die bezwaar hebben tegen het opslaan van persoonsgegevens t.b.v. communicatie over golflessen of golfles gerelateerde zaken, dan hoort Max Langelaan dit graag. Uw gegevens worden dan verwijderd. U kunt uw bezwaar sturen naar [email protected].


Nieuw cursusaanbod golflessen juni 2019

 

PGA Professional Max Langelaan start speciaal voor leden van de Kieviten vanaf 4 juni 2019 met nieuwe cursussen. De seizoenstart was zo succesvol dat alle cursussen nog een keer worden georganiseerd. Voor sommige leden was er helaas geen plek meer, dus zorg dat u op tijd inschrijft om zeker te zijn van een plek!

Voor vragen over onderstaande cursussen kunt u altijd contact met hem opnemen: Max Langelaan van Golfschool Strokeplay, GC De Kieviten Wassenaar (06-51034259 of [email protected])

Opfriscursus: 5 golflessen van 50 minuten voor €70 p.p.

Zoals iedere start van het golfseizoen is er de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen in het voorjaar. Deze korte cursus van 5 groepslessen is de ideale start van het nieuwe golfseizoen en geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Tijdens de lessen worden alle basistechnieken van uw golfspel behandeld die nodig heeft om met plezier de baan in te gaan. In dit korte lesprogramma wordt gefocust op het swingen, putten, chippen, pitchen en de bunkerslag. U kunt individueel of als groepje inschrijven door te bellen op 06-51034259 of te mailen naar [email protected].

Baanlessen - 5 groepslessen van 1,5 uur voor € 99 p.p.

Voor veel golfers is het een uitdaging om de golflessen of het oefenen op de driving range te vertalen naar verbetering van de golfprestaties in de baan. Grijp je kans op de unieke mogelijkheid om een lesprogramma te volgen waarin uw golfprofessional instructies geeft tijdens het spelen van een aantal holes. Deze cursus bestaat uit 5 baanlessen van maar liefst 1,5 uur in groep van maximaal 4 deelnemers. U kunt individueel of als groepje inschrijven door te bellen op 06-51034259 of te mailen naar [email protected].

Verlaag uw handicap – 5 groepslessen van 50 minuten voor € 70 p.p.

PGA Professional Max Langelaan heeft voor u een cursus van 5 golflessen ontwikkeld om uw handicap te verlagen. Dit is een kort spel cursus, waarin uitsluitend wordt gewerkt aan het verbeteren van uw schoten naar de green en de golftechnieken op en rond de green. Deze cursus is geschikt voor golfers die deze technieken nog niet zo goed beheersen én voor golfers die hun handicap willen verlagen. Door uw korte spel te verbeteren, wint u namelijk de meeste slagen in de baan. In de eerste les wordt met behulp van de ‘kort spel’ test gekeken hoe u uw korte spel kunt verbeteren. Op basis daarvan maakt uw golfprofessional een les- en oefenprogramma om die verbeteringen te realiseren. In de volgende vier golflessen worden alle technieken behandeld, die u op en rond de green in de baan ook moet uitvoeren. De vier belangrijkste kort speltechnieken zijn de approach naar de green, putten, chippen en pitchen. U kunt individueel of als groepje inschrijven door te bellen op 06-51034259 of te mailen naar [email protected].

TOPAANBIEDING: 10 PRIVÉLESSEN van 25 minuten voor €225 p.p.

PGA-professional Max Langelaan biedt golfers die behoefte hebben aan individuele aandacht tijdelijk de mogelijkheid om 10 privélessen te volgen van 25 minuten voor €225 per persoon. Individuele coaching en training is belangrijk voor beginnende golfers en voor gevorderden. Het verbeteren van de golftechniek is maatwerk. De privélessen worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht, het samenstellen van een eigen oefenprogramma en het verbeteren van de golftechniek. Samen met de leerling kijkt golfprofessional Max Langelaan naar de meest ideale swing die bij u past. Hierdoor haalt gegarandeerd beter resultaat in de baan en wordt uw spel constanter. Inschrijven? Bel 06-51034259 of mail naar [email protected].

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen