Hockey teams

Hockey teams

De hockeyafdeling is onderverdeeld in drie team categorie├źn:
 
Jongste Jeugd/ Mini's
De jongste jeugd wordt gevormd door jongens en meisjes tussen de 6 en 10 jaar oud en bestaat uit de Benjamini's, de F-teams, de E-Beginners en de E-gevorderden.
Bij de B
enjamini's spelen kinderen van 6 en 7 jaar die in groep 3 zitten. Zij
trainen met de gehele groep (jongens en meisjes door elkaar) 1 uur in de week op woensdagmiddag.
Kinderen van 7 en 8 jaar die in groep 4 zitten, spelen in de F-categorie. Zij trainen 1x per week op woensdagmiddag en spelen op zaterdag op een kwart veld een wedstrijd .
Kinderen van 8 en 9 jaar die in groep 5 zitten, spelen in de E-categorie bij de E-beginners. Zij trainen 1x per week op woensdagmiddag en spelen op zaterdag op een kwart veld een wedstrijd .
Kinderen van 9 en 10 jaar die in groep 6 zitten, spelen in de E-categorie bij de E-gevorderden. Zij trainen 2x per week en spelen op zaterdag op een half veld een wedstrijd .
Het gaat bij de Jongste Jeugd om het plezier in het hockey en om het aanleren en ontwikkelen van de basisvaardigheden.
Meer informatie is op te vragen via [email protected]
 

Junioren
Junioren spelen de normale speeltijd (2x35 minuten) op een heel veld met 11 spelers. De Kieviten heeft in deze categorie de volgende  jongens en meisjes teams in de leeftijd tussen 11 en 18:
D, C, B en A. Deze teams trainen 2 x in de week een uur en spelen een wedstrijd op zaterdag. De eerste teams in deze categorie hebben meer trainingsuren (1,5 uur per training).
Meer informatie is op te vragen via [email protected]
 
Senioren
De Kieviten heeft op dit moment de volgende senioren teams: Dames 1 en 2; Dames A en B en Dames trimhockey (dinsdagavond en donderdagochtend). De trimhockey dames trainen 1 x anderhalf uur in de week een spelen geen competitie.
Heren 1 t/m 3, Heren A en B en Veteranen L en trimhockey Heren op woensdag.
Meer informatie is op te vragen via [email protected]
 


 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen