Tennistraining 


Tennislessen!

Hieronder kunt u kennismaken met onze  tennistrainers.Donald van Veen: 06 - 24886563

 

Mijn naam is Donald van Veen, samen met mijn vrouw en 2 dochtertjes woon ik in Voorschoten. Al 30 jaar tennis ik met veel plezier. Tennis is mijn grote passie en ik doe niets liever dan mijn enthousiasme overbrengen op al mijn leerlingen! Vrijwel dagelijks sta ik op de baan om mijn leerlingen de fijne kneepjes van het tennisspel bij te brengen. In de afgelopen 18 jaar ben ik een allround tennistrainer geworden, geef les aan alle leeftijden (vanaf 4 jaar) en alle niveau’s (categorie 9 t/m 2). Ook heb ik intensief met meerdere jeugdtalenten gewerkt, hierbij zaten district kampioenen in verschillende leeftijden. Sinds 3 jaar geef ik met veel plezier op de Kieviten training. Ik zie het als een uitdaging om de club te laten groeien en de jeugd naar een hoger peil te trekken. Ik haal energie uit het bedenken van nieuwe acties, leuke evenementen en nieuwe trainingsvormen. Een wens van mij is om ook mijn steentje bij te dragen in het proces om de Kieviten als geheel te laten groeien en om mee te denken in de OMNI gedachte!

Vooral tennis en hockey hebben meer overeenkomsten dan mensen op het eerste gezicht denken. Door samen te werken en van elkaar te leren geloof ik in een succesvolle toekomst voor de Kieviten.   
Jacques Schoelink: 06 - 24283375
De eerste jaren heeft hij les gegeven in Hazerswoude-dorp, Zoeterwoude-dorp en Leiderdorp. Na zijn afstuderen in 1979 heeft hij lesgeven bij Tennispark "De Oude Eik". Ook is hij coach geweest bij de Metselaars.
Als leraar is Jacques zeer ambitieus! Alleen maar lesgeven op de baan is voor hem niet voldoende. Bij de competitie en de toernooien gaat hij altijd kijken naar zijn leerlingen. Het niveau speelt geen rol. Van hoog tot laag is hij er voor ze.

Francoise Grindou: 06-52713431

Tennis lessons in English and French.

E:[email protected] 

 

obtained my tennis coaching license in 2005 inAntibes. The following 10 years and so, I was the head coach of the  tennisclub at Tourrettes sur Loup in the south of France. I left France for Holland towards the end of 2015.

The first contact with a sport can be so important, but later on, it`s those tips that make us say:  aaah yes, that`s  it!"which really help us make those key steps to progress. I believe the most important for a coach is to adapt to the player. Every person is different but with something in common: Their love for the name.

I continue to play competitive tournaments as well, participating in international ITF tournaments Seniors 35+.

My ITF ranking in September 2017 is 3rd in de world