tennis_activiteiten_clubkampioenschappen

Aan het einde van het zomerseizoen (van 9 september t/m 15 september), gaan we het tennisjaar afsluiten met de clubkampioenschappen. We pakken de draad op dezelfde manier op zoals de afgelopen twee jaren. Het toernooi blijft compact op 5 dagen gespeeld worden.  Het wordt een gezellige week waarin leden tegen en met elkaar strijden voor het behalen van een prijs of de eer. 

We doen een oproep aan alle competitieteams van de Kieviten. Moedig elkaar aan om in te schrijven. Neem het tijdens de clubkampioenschappen tegen elkaar op in plaats van samen te strijden tijdens de competitie. Uiteraard kan je tijdens de (mix)dubbel laten zien hoe jullie ingespeeld zijn op elkaar.

De kernpunten blijven ook dit jaar overeind staan: de gezelligheid op de club maar natuurlijk ook de vraag wie er dit jaar clubkampioen wordt. Elke wedstrijd moet die spanning weer met zich mee brengen, elke bal telt.


 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring