tennis activiteiten clubtoernooien

Zomerzotheid op Kieviten

Wassenaar – Tot in de middag leek het erop dat het geplande Zomerzotheidtoernooi op vrijdag 12 juli op Tennisvereniging Kieviten moest worden geannuleerd door de hevige regen. Echter door het harde werk van de banenmeesters kon het tennisevenement van het jaar toch doorgaan en waren er vanaf 19:45 uur constant 10 banen bezet door enthousiaste leden die met elkaar een balletje sloegen.

Het was een inspannende avond de 12e juli. Met vier rondes van een half uur met tennis op een pittig niveau moest iedereen zijn beste beentje voorzetten om een goed resultaat te behalen. Dat maakte de avond tegelijkertijd heel bijzonder. Doordat de banen pas op het laatste moment werden vrijgegeven was er niet veel tijd voor lange pauzes en kon er pas na afloop uitgebreid worden geborreld. Dat werd dan ook een heel gezellig gebeuren. Een afsluiting waarbij veel leden nog een paar uurtjes bleven hangen.

De opkomst voor het Zomerzotheidtoernooi op Kieviten was groot. Zo groot zelfs dat een aantal leden niet voor alle rondes konden worden ingedeeld. Vanaf 19.00 kwamen de tennissers langzamerhand binnendruppelen na een korte uitleg kon met de wedstrijden worden begonnen. Al snel bleek dat er werd getennist op hoog niveau. Er was slechts één dame die alle vier de wedstrijden had gewonnen en twee heren. Alle drie krijgen een tennisles aangeboden van de tennisleraren.

Bijzonder aan deze avond was dat er ook aan de inwendige mens was gedacht. Verrukkelijke culinaire hapjes werden in de pauzes en aan het eind van het toernooi uitgedeeld. Geen bitterballen, maar sushi, spiesjes, een soepje, quiche etc. 

Senioren plus toernooi 5 mei 2019
 
Het Senioren Plus Toernooi behelst een gezellig eendagstoernooi, dat georganiseerd wordt door de verschillende verenigingen, onder auspiciën van de KNLTB, voor alle 50+ spelers van alle tennisverenigingen.
De kosten hiervan bedraagt € 12.00 . Hiervoor kun je een hele dag tennissen en wordt er een lunch verstrekt. Inschrijven kan via www.toernooi.nl
 
 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring