tennis activiteiten

Het verlengen van de maatregelen en het gefaseerd weer gaan tennissen  heeft ook invloed op de toernooien. Vooralsnog is besloten om alle toernooien t/m 14 juni te annuleren.

Ondertussen zijn we al wel bezig met een stappenplan hoe we langzaam kunnen opstarten met toernooien in de 1.5 meter samenleving, bijvoorbeeld eerst een dagtoernooi (enkelspel).


I4Housing Kieviten Open Toernooi
  
I4 Housing is dit jaar de hoofdsponsor van het jaarlijkse open toernooi van tennisclub De Kieviten. Voorheen stond het toernooi bekend onder Kieviten Open. vanaf dit seizoen gaat het evenement door het leven als I4 Housing Kieviten Open Toernooi. 
We kunnen als tennisvereniging De Kieviten terugkijken op een geslaagde editie van het I4Housing Kieviten Open tennistoernooi. Met een zonovergoten finaledag en prijsuitreiking als sluitstuk van deze enerverende week, kon men meer dan tevreden de deuren weer sluiten en huiswaarts keren.
 
 
 
 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring