tennis jeugd activiteiten

Glow in the Dark tennis event
Op vrijdag 8 november was er op de kieviten tennis een geweldi Glow in the dark event. 65 kinderen deden er mee. De lichten gingen uit en dmv blacklights en fluortape op de lijnen konden de kinderen de ballen nog enigszins zien. Iedereen kreeg een glow in the dark armband en fluortape op het racket. De tennistrainers deden wedstrijden als snoepje schieten, King of the Court en rondom de baan. De sfeer was top en na een limonade en een pannenkoek of hamburger gingen alle kinderen weer tevreden naar huis.

Kieviten Open Groen Toernooi

Op 26 juni was er het 1e Kieviten Open Groen Toernooi.
Het was een leuk en gezellig toernooi. 20 kinderen streden om de felbegeerde beker. 
De 1e prijs was voor ons eigen lid Casper. De 2e prijs was voor Ogooluwa. Alle kinderen gingen met een medaille naar huis. Bedankt dat jullie er allemaal bij waren.
  
Pannenkoekenfeest
 
Hallo Tenniskids van de Kieviten! Woensdag 5 juni 2019 organiseerden wij voor de derde keer het pannenkoeken feest. Om 15.00 uur begonnen 30 kinderen aan de wedstrijden en de clinics. We eindigden natuurlijk met pannenkoeken eten.  Het was een zeer geslaagde middag.
 

 
 
 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring