tennis jeugd activiteiten

Interne voorjaarscompetitie

Dit voorjaar organiseren we een interne jeugdcompetitie voor spelers in oranje, groen en geel. De bedoeling is dat je elke week een wedstrijd speelt tegen iemand van je eigen niveau. De spelers bepalen zelf op welke dag en welke tijd ze spelen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de competitie 8 tot 10 weken duren. We beginnen de week van 4 maart. Samen bepaal je voor de wedstrijd hoeveel sets jullie gaan spelen,1, 2 of 3 sets en of je 4 of 6 games speelt. Heb je weinig tijd dan kun je dus al binnen 20 minuten klaar zijn. Voor elke verloren set verdien je 1 punt, elke gewonnen set 2 punten. Hoe meer je speelt, hoe meer punten je kan verdienen. Daarnaast mag je een speler uit een hoger niveau uitdagen voor een wedstrijd: een speler in oranje mag een speler in groen uitdagen voor een extra wedstrijd. 
Een leuke manier om meer wedstrijdervaring op te doen en je clubgenoten beter te leren kennen.
Voor de winnaars zijn er leuke prijzen!

Openingsdag

Met het openingstoernooi op 31 maart starten we het nieuwe seizoen. 
Deze dag zal bol staan van evenementen, gezelligheid en competitie. Voor de kids zijn er clinics en leuke wedstrijden. Met als hoogtepunt voor de kids een springkussen! Deze dag mag je niet missen. Voor de winnaar van het toernooi hebben we een leuke prijs. Schrijf je nu in. klik hier 

Pannenkoekenfeest

Hallo Tenniskids van de Kieviten! Woensdag 5 juni 2019 organiseren wij weer een pannenkoeken feest. Leuke wedstrijden, een clinic en natuurlijk eindigen we met pannenkoeken eten. Zet de datum alvast in je agenda. 
 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen