tennis_ledeninformatie_lidmaatschap

Contributie

De Kieviten beschikt over 6 smash-courtbanen, 4 gravelbanen en een mini -baan. Alle banen hebben verlichting. Er kan als de weersomstandigheden het toelaten gedurende het hele jaar door getennist worden. Meld je aan via ons inschrijfformulier.

Er zijn verschillende contributietarieven afhankelijk van de leeftijd, die een lid heeft op 1 april van het contributiejaar.

Basiscontributie 2019-2020: € 207,63

Tenniscontributie:

Senioren (18 jaar en ouder) € 91,88

Junioren (8-18 jaar) € 63,00

Studenten (na overlegging kopie studentenpas) € 60,90

Tenniskids (t/m 7 jaar) € 73,50

Tenniskids betalen geen basiscontributie.


Tennis Alles In 1: Tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs: het is mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar, die spelen met de rode en oranje ballen een Tennis Alles in 1 pakket te nemen. 

Wanneer je meerdere sporten beoefent op De Kieviten, dan ben je ten allen tijden slechts eenmaal de basiscontributie verschuldigd. Het is daarom aantrekkelijk om meerdere sporten te beoefenen op De Kieviten, want voor elke extra sport betaal je uitsluitend de betreffende afdelingstoeslag.

Indien u gebruik maakt van een automatische incasso ontvangt u een korting van € 15.00 op de basiscontributie.

ABC voor nieuwe leden.

A

Bij de ingang van het clubhuis hangt het Afhangbord. Daarop kun je met je KNLTB pasje banen afhangen. Ook als het niet druk is ben je verplicht om de baan die je bespeelt af te hangen.

B

Bardiensten, De Kieviten is een vereniging waar je geen bardiensten hoeft te draaien.

C

Clubavond:Elke woensdagavond kunnen senioren gratis deelnemen aan de clubavond vanaf 19.00 uur. De evenementencommissie zorgt ervoor dat je per avond 3 of 4 partijtjes kunt spelen met andere Kieviters van je eigen spelniveau. Zo leer je meer mensen kennen waarmee je ook afspraken kunt maken om vrij te gaan spelen.

D

Digitale nieuwsbrief. Deze komt periodiek uit met alle activiteiten en overige wetenswaardigheden.

E

Evenementencommissie:Organiseert regelmatig gezellige toernooien. Zowel voor junioren als senioren .

F

Fairplay. Bij twijfel biedt men de tegenstander een let aan.

G

Groundsman: Zorgt voor het onderhoud van de tennisbanen

H

Horeca: Het clubhuis is 49 weken per jaar open.

Hal: Als u gebruik wilt maken van een binnenbaan voor recreatietennis of les dan moet u deze baan apart reserveren en betalen. Voor meer informatie: klik hier

I

Informatie: Per nieuwsbrief via de mail en op de website

Introducés:

J

Jeugdcommissie:Wij beschikken over een enthousiaste jeugdcommissie. Alle activiteiten staan op de website of worden aangekondigd via de mail.

K

KNLTB:Staat voor Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond

L

Lidmaatschap:Is tot wederopzegging en kan alleen per 1 januari van het volgende jaar worden opgezegd.

M

Minibaan:Voor de Tenniskids hebben we een minibaan

N

Nieuwjaarsreceptie:Deze houden wij in de 1e of 2e week van januari.

O

Open Toernooi:Wordt door onze vereniging in de 1e week van juli georganiseerd. Hieraan kunnen ook leden van andere verenigingen deelnemen.

Openingstoernooi:Hiermede wordt eind maart/begin april het seizoen geopend. Leuk om iedereen weer te ontmoeten en gelijk afspraken te maken voor het nieuwe seizoen.

P

Plezier: Een leven lang plezier in tennis. Dit is het motto van de KNLTB. Van jong tot oud iedereen kan tennissen.

Q

R

Regen:Op onze 6 smashcourt banen kan direct na een regenbui gespeeld worden. De 4 gravelbanen blijven soms langer nat. Als daar geen plassen meer opstaan zijn ze weer bespeelbaar.

S

Speelsterkte:Iedere speler heeft een KNLTB pas met daarop de speelsterkte voor dubbel en enkel variƫrend van 1 tot 9. Hoe lager hoe beter. Wanneer je meedoet aan KNLTB competities of -toernooien kan je punten verdienen. Hierdoor is het mogelijk te stijgen en dalen in je speelsterkte.

T

Tennisles: Tennisles zowel privé als groepsles wordt gegeven door onze trainers Donald van Veen, Wim van Veen, Jacques Schoelink en Francoise Grindau.

U

Uitrusting:Wij verwachten niet dat u in witte kleding speelt, maar de kleding dient toch wel aan de tennissport aangepast te zijn. Tennisschoenen zijn wel verplicht.

V

Vrijwilligers:Gelukkig beschikken wij over enthousiaste leden die bereid zijn hand- en spandiensten

te verlenen. Uiteraard kunnen wij nog meer vrijwilligers gebruiken.

W

Website: Op de website www.kieviten.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook worden hier regelmatig nieuwtjes en foto`s geplaatst.

X

X-benen:Leveren geen moeilijkheden op bij het tennisspel.

Y

Yverig oefenen:Als het spel vooruit gaat zult u meer plezier beleven aan het tennisspel .

Z

Zomerkamp:Ieder jaar, de eerste week van de zomervakantie, organiseren onze trainers een spectaculair zomerkamp voor de jeugd. Tennis staat centraal tijdens het kamp, daarnaast zullen er ook andere leuke spelactiviteiten en uitstapjes op de planning staan.


 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring