Tennis- Sponsor mogelijkheden

Waarom sponsoren bij de Kieviten?

Sponsoren van onze club zijn de motor van mogelijkheden. Met behulp van sponsoren kunnen wij de uitvoering van het tennisbeleid verder versterken wat zowel het clubgevoel als de kwaliteit van tennis ten goede komt.

Wat biedt het u als sponsor?

Sponsoring van Tennisafdeling de Kieviten is een sympathieke manier om uw merkstrategie van uw organisatie te ondersteunen. De doelstelling van de sponsoractiviteiten van Kieviten is dan ook onze sponsoren een podium te bieden voor een interessante doelgroep.

De gezelligheid, vriendschappelijkheid, het opbouwen van een sociaal netwerk van vrienden en zakelijke contacten wordt binnen de organisatie van Kieviten als een groot goed beschouwd.

Wij zijn Tennisafdeling Kieviten, een familie tennis vereniging met ambitie! Onze sponsorvisie staat in het teken van de jeugd en een verdere professionalisering van een ambitieuze, betrokken familie tennisclub. Als sponsor laat u zien de tennisvereniging Kieviten een warm hart toe te dragen en onze ambities te ondersteunen door uw financiƫle bijdrage.

Wat zijn de mogelijkheden van een sponsor bij Kieviten?

Er zijn meerdere sponsormogelijkheden. Sponsorcontracten worden afgesloten voor een periode van minimaal 3 seizoenen. Het jaarlijkse sponsorbedrag wordt na ondertekening van het sponsorcontract gefactureerd aan de sponsor. De kosten voor aanschaf van materialen ten behoeve van reclameborden e.d., zijn voor rekening van de sponsor.

Informatie met betrekking tot de sponsor mogelijkheden, mail gerust naar:[email protected]


 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring