tennis training

Tennistraining op jouw niveau! 

Bij tennisvereniging de Kieviten kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze tennistraining volgen. Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk tennisprogramma beschikbaar. Voorwaarde is wel dat je lid bent of wordt van onze vereniging.

Jeugdtraining

De allerkleinsten beginnen met de cursus "Tenniskids". Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis. Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs het balgevoel het anticipatie- en oriĆ«ntatievermogen verbeterd. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. 

De "Jeugdtrainingenā€ worden om praktische redenen op leeftijd en beschikbaarheid ingedeeld. Wij gaan zo veel mogelijk uit van het niveau en instelling van het kind. 

Seniorentraining            

Seniorenleden worden zoveel mogelijk op niveau, voorkeur samenstelling groep ingedeeld. Je kunt je inschrijven voor groepslessen of privélessen. 

Wilt u zich inschrijven? Stuur een mail naar mailto:[email protected] of vul dit inschrijfformulier in. 


 

 

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring