Tennis 7 November

Volvo dealer NIHAM partner van De Kieviten

Nieuws afbeelding

De sponsorcommissie is druk aan de weg aan het timmeren mbt het werven van nieuwe sponsoren voor onze club.

Het is echter nog steeds voor onze club noodzakelijk om buiten de inkomsten uit contributies en subsidies ook sponsoren aan te werven zodat ook naar de toekomst toe alle sporten voldoende gefaciliteerd kunnen worden.

Een mooi voorbeeld is de clubbonusactie van Volvo NIHAM.

Wij zelf hebben ook een nieuwe actie in het leven geroepen. Indien u sponsor wordt zijn er interessante aanbiedingen in combinatie met uw lidmaatschap of dat van andere gezinsleden.

Hoe makkelijk het werkt:

De Kieviten heeft nu een partnership met Volvo dealer NIHAM en ontvangt een bonus van € 1.000 bij een aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid bij Volvo NIHAM. Daarnaast geeft Volvo NIHAM nu ook € 500 bonus aan De Kieviten bij aankoop van een Volvo SELEKT Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.
Van het lid wordt alleen gevraagd om (pas) na aankoop maar in ieder geval uiterlijk bij ophalen van de auto kenbaar te maken dat er een lidmaatschap bij de Kieviten is.
Volvo NIHAM regelt dat de clubbonus wordt overgemaakt naar de Club.

Link naar de site voor de clubbonus:https://www.niham.nl/info/In%20the%20spotlight/volvo-club-bonus

De sponsorcommissie:mailto:[email protected]

Jack Luiten: 0650271895

Hans Rutgers:0653710964

Op de foto: vertegenwoordiger van Volvo NIHAM Arthur Swolfs (links) en Bert Bos, algemeen secretaris van De Kieviten, bezegelen het partnerschap met een handdruk.

Contact

Neem nu contact met ons op voor vragen

Dit formulier vraagt uitsluitend om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Lees onze Privacyverklaring